DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi bir sözünü daha tuttu TÜM ÜSTGEÇİTLERİ KENDİ İMKANIYLA ONARDI

Gölcük Belediyesi bir sözünü daha tuttu

TÜM ÜSTGEÇİTLERİ KENDİ İMKANIYLA ONARDI

Gölcük Belediyesi, kendi ekibi ve ekipmanı ile ilçedeki tüm üst geçitlerin bakım ve onarımını gerçekleştirdi, emanete sahip çıktı ve ayrıca da; tasarruf yaptı.

Son olarak da; sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde, Şehit Teğmen Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi’nin boya çalışması tamamlandı. Böylelikle; ilçede, bakım ve onarımı yapılmayan yaya üst geçidi kalmadı.Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yapılan boya çalışmasını yerinde takip etti, bilgi aldı.

Son olarak Şehit Teğmen Kamuran Ablak Üstgeçidi tamamlandı

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde, Şehit Teğmen Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi’nin boya çalışmasını ekibimiz tamamladı. Yenileme çalışmamız kapsamında daha önce; ana kolonlar dışında, korozyona uğrayan merdivenler, yürüyüş ve sahanlık kısımlarını, Gölcük Belediyesi Makina Bakım ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde imal ettiğimiz yeni parçalarla değiştirmiştik. Yağmurdan etkilenmemesi için de, üst geçidin üstünü özel malzeme ile kapattık. Bakım ve onarımların tamamı da ekiplerimiz tarafından yapıldı” dedi.

Daha önce 4 Üstgeçidin bakım ve onarımı yapılmıştı

Başkan Sezer açıklamasının devamında: “Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi, Şehit İsmail Demircan Yaya Üst Geçidi, Şehit Deniz Akdeniz Yaya Üst Geçidi ve Söğütlü Pınar Camisi Yaya Üst Geçitlerinin bakım ve onarını daha önce yapmıştık. Böylelikle; ilçemizde bakım, onarım ve boyası yapılmamış yaya üst geçidi kalmadı. Bundan sonra, imkanlar dahilinde, yaya üst geçitlerinin üstlerini kapatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.