DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Donanma Caddesi’ndeki otopark tamamlanıyor

Gölcük Donanma Caddesi’ndeki otopark tamamlanıyor

Gölcük Donanma Caddesi 2. Sokak’ta yapılan otopark en kısa sürede vatandaşların kullanımına sunulacak.

Gölcük Donanma Caddesi’ndeki otopark tamamlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük ilçesinin önemli ve trafiğin yoğun olduğu caddelerinden Donanma Caddesi 2. Sokak’ta, 84 araçlık açık otopark yapılıyor. Otopark alanında plent miks temel serimi tamamlandı. Binder asfalt serimi de yapılan otoparkta araç parkı için çizgiler çekilecek ve tretuvar kaldırım çalışmaları yapılacak. Otoparkın tamamlanmasıyla Gölcük Donanma Caddesi’nde trafik yoğunluğu rahatlayacak, araç park sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak.

YAĞMUR SUYU VE TERASMAN ÇALIŞMALARI TAMAM

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalara araç park etme sıkıntısını ortadan kaldırmak için otopark inşa etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Gölcük ilçesinin önemli ve trafiğin yoğun olduğu caddelerinden Donanma Caddesi 2. Sokak’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 2 bin 500 metrekare alana sahip 84 araçlık otoparkta yağmur suyu drenajı ve terasman çalışmaları tamamlandı.

KISA SÜREDE KULLANIMA SUNULACAK

Vatandaşların memnuniyetini kazanan otopark çalışmasında 1000 ton pmt, 450 ton da binder asfalt serimi yapıldı. Kaldırım çalışmaları ve araç parkı için çizgilerin çekilmesi sonrası en kısa sürede otopark vatandaşların kullanımına sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.