DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Donanma Işıklarında yaya çizgisi yenilenmeli

Gölcük Donanma Işıklarında yaya çizgisi yenilenmeli

İlçemizde Donanma Işıklarda  bulunan yaya geçidi hem silinmiş hem de alan oldukça bozulmuş durumda. Yayaların güvenliği için önemli olan yaya çizgilerinin yenilenmesi vatandaşlardan olumlu tepki alıyor. 

Geçtiğimiz aylarda ilçemizde bulunan birçok yaya çizgileri yenilenmiş bu durum sürücüleri ve vatandaşları oldukça memnun etmişti. Fakat Gölcük Donanma Işıklarda bulunan yaya geçidi çizgilerinin silinmiş olması gözlerden kaçmazken, vatandaşlar bu mevkide bulunan yaya çizgilerinin yenilenmesini istiyor.  

Yetkililere seslendiler

Vatandaşlar, ‘Yaya geçitleri biz vatandaşlar için çok önemli. Yaya çizgileri yolun karşısına geçerken, güvende olmamızı sağlıyor. Fakat Donanma Mevkii’nde bulunan yaya çizgilerinin bazıları silinmiş ve zarar görmüş durumda. Belediyemiz sağ olsun geçtiğimiz aylarda ilçemizdeki birçok yaya çizgilerini yenilemişti. İnşallah bu mevkiide de yaya çizgileri yenilenir’ dediler.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.