DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Genç Fenerbahçeliler yine farkını gösterdi İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

Gölcük Genç Fenerbahçeliler Derneği her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Dernek Başkanı Adem Atar, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Değerli kardeşlerimizin destekleriyle bu sene de ihtiyaç sahibi ailelerimiz için 60 Ramazan kolisi hazırladık. Destekleri için kardeşlerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

60 Ramazan kolisi hazırladılar

Gölcük’ün sevilen isimlerinden Gölcük Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Adem Atar, bu senede ihtiyaç sahiplerinin yanında oldukları için mutlu olduklarını belirtti. Ramazan ayı öncesinde başladıkları Ramazan kolisi hazırlıklarını tamamlayan Gölcük Genç Fenerbahçeliler bu konuda da herkese örnek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine koli desteğinde bulunan Dernek üyeleri bu senede bir olup, ellerinden geldikçe koli hazırladılar.

Atar, ‘Bize destek olan herkesten Allah razı olsun’

Atar, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Allah’a şükürler olsun ki bu sene de ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için Ramazan kolileri hazırladık. Bize desteklerini esirgemeyen dostlarımızdan Allah razı olsun. Pandemi nedeniyle bu sene elimizden geldiğince Ramazan kolisi hazırlamaya çalıştık. Şimdi kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyenlere bir kez daha teşekkür ediyor, önümüzdeki senelerde de Rabbim yardımlarımızı yapmayı nasip eylesin’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.