DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük MEDAR Hastanesi 23 Nisan’da Çocukları mutlu etti ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSU

Gölcük MEDAR Hastanesi 23 Nisan’da Çocukları mutlu etti

ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSU

Özel Medar Gölcük Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minik ziyaretçilerine küçük 23 Nisan hediyeleri hazırlayarak çocukları mutlu etti.

Türk Bayraklı hediyeler

Özel Medar Hastanesi pandemi sürecince hastaların güvenli sağlık hizmeti alması noktasında üst düzey önlemler ile hizmet vermeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastaneye gelen çocuklarabalon ve Türk bayraklı hediyeler hazırlayarak bu mutlu günde gönüllerini aldı.

Dr. Ensari, ‘Siz istikbal ve umudumuzsunuz’

Özel Medar Gölcük Hastanesi’nin genel müdürü Dr.Göksel Ensari, tedavi alan çocuk hastaları ziyaret ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Dr. Göksel Ensari, “23 Nisan’ın ruhunu ve çoşkusunu pandemi nedeniyle doyasıya yaşayamasak da, siz istikbal ve umudumuzsunuz. Sizlere daha güçlü, daha büyük ve sağlıklı bir gelecek bırakmak için Özel Medar Gölcük Hastanesi olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” mesajını paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.