10225,48%-1,28
40,12% 0,01
46,80% -0,42
4326,78% -0,18
6901,12% 0,03
Gölcük’te esnaf ve işyerleri denetlendi
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler ve görevli personeller ilçemizde bulunan esnaf ve işyerlerini denetleyerek, esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeleri yaptı.
Denetimler yoğun olarak gerçekleşiyor
Gölcük’te yapılan Esnaf ve İşyeri denetimleri hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ‘Kocaeli’de Covid-19 denetimleri tüm ilçelerde yoğun olarak gerçekleştiriliyor. Müdürlüğümüz temsilcileri tarafından bugün gerçekleştirilen denetimlerde Gölcük ilçesinde hizmet veren esnaf ve işyerleri, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetlendi.’
Gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı
Açıklamaların devamında, ‘Personel Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler ve görevli sağlık personelleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli denetimler ilçede gün boyunca titizlikle gerçekleştirildi. Heyet tarafından ilgili esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı’ denildi.