DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘EKONOMİK DESTEK ŞART’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘EKONOMİK DESTEK ŞART’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından açıkladığı tam kapanma kararını değerlendirdi. Başkan Aynacı, ‘Tam kapanma ile birlikte destek açıklaması da mutlaka yapılmalıdır’ dedi.

‘Tam kapanma uygulaması geç de olsa doğru bir karardır’

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan tam kapanma ile birlikte, kapanma genelgesinin yayınlanmasıyla ayrıntılarda netlik kazanmaya başladı. Konu ile ilgili İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Tam kapanma uygulaması geç de olsa doğru bir karardır. Ancak tam kapanmaya ekonomik destek şarttır. Kapanma süresince tüm milletin ihtiyaçlarını karşılamak zorundasınız. Yarın sabaha ekmek alacak parası olmayan on milyonlarca insanımız var’ dedi.

‘Tam kapanmayla halkımız daha da mağdur edilmemeli’

Açıklamalarını sürdüren Aynacı, ‘Günlük yevmiye usulü çalışarak ekmeğini çıkaran emekçi ne olacak? Sadece patates soğan dağıtmakla devlet yönetilemez. Zaten tam kapanma kararı da turizm için alınan bir karardır. Tam kapanma olunca vatandaş haklı olarak devletinde desteğini açıklamasını beklemektedir. Zaten mağdur olan, bu kapanma sebebiyle daha da mağdur olacak. Esnafımıza, vatandaşımıza destek olunmalıdır’’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.