DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mobil Mevkii’nde bulunan ücretsiz otoparkın zemininin de ASFALTLANMASI İSTENİYOR

Mobil Mevkii’nde bulunan ücretsiz otoparkın zemininin de

ASFALTLANMASI İSTENİYOR

İlçemizde sürücülere büyük bir kolaylık sağlayan ücretsiz otoparkların düzenlenmesi sürücülerin yüzünü güldürüyor.  En son Donanma Caddesi’nde bulunan ücretsiz otoparkın yenilenmesi büyük beğeni toplamıştı. İlçemizde Mobil Mevkii’nde bulunan ücretsiz otoparkın zemini de düzenlemeyi bekliyor. Sürücüler otoparkın zemininin düzenlenmesini istiyor.

Zemin yenilenmeli

Geçtiğimiz yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan 150 araç kapasitesine sahip olan otopark gün içinde pek çok vatandaşın ilk tercihi oluyor. Fakat otoparkın zemini uzun zamandır yenilenmeyi bekliyor. Gölcük’ün en çok araç kapasitesine sahip ve ücretsiz olduğu için gün içinde pek çok araç sahibi tarafından tercih edilen otoparklarından biri olan mobil ışıklar durağının alt tarafında bulunan otoparkın zeminindeki hasar yağmurların yağmasıyla birlikte ortaya çıkıyor. Toprak zemindeki çukurlar yağan yağmurlarla birlikte suyla doluyor. Araç sahipleri ise belediyeye ait bir otoparkta meydana gelen bu hasarın kabul edilemeyeceğini belirtti. Sürücüler gün yüzüne çıkan bu soruna bir an önce bir çözüm bulunmasını talep ettiler.

“Umarız sesimize kulak verirler”

Ücretsiz otopark zemininin yenilenmesini isteyen bazı sürücüler, “İlçemizde ücretsiz otoparklara ilgi yoğun oluyor. Özellikle Donanma Caddesi’nde bulunan otopark yenilenmesinin ardından çok güzel oldu. İnşallah bu otoparkın zemini de kısa sürede düzenlenir ve güzel bir görünüme kavuşur’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.