DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

THK Gölcük Şubesi bu senede fitre ve zekat zarfı dağıtıyor

THK Gölcük Şubesi bu senede fitre ve zekat zarfı dağıtıyor

Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, fitre ve zekat zarflarının bu Ramazan ayında da dağıtıldığını belirterek, kurumlarına bağışlanan yardımların ilgili yerlere gönderilerek, gereken yerlerde kullanılacağını söyledi.

‘Bağışlar gereken yerlerde kullanılmaktadır’

Başkan Cintaş, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: ‘Bizler Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi olarak her Ramazan ayında dağıttığımız fitre ve zekat zarflarımızı bu senede dağıtmaya başladık. Zarflarımızın dağıtımını Muhtarlarımıza, kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdik. Fitre ve Zekat bağışları ihtiyaç sahipleri ile öğrencilerimizin ücretsiz eğitimlerinde kullanılmaktadır’ diye konuştu.

‘Kurumumuza bağış yapacak olanlara şimdiden teşekkür ediyoruz’

Açıklamalarının sonunda Başkan Cintaş, ‘Bizler dağıttığımız fitre ve zekat zarflarımızı Ramazan Bayramı öncesinde toplayacağız. Bağışların ilgili yerlere iletilmesi adına THK olarak gerekli işlemleri gerçekleştireceğiz. Ben her sene olduğu gibi bu senede Yardımsever halkımızın Türk Hava Kurumu’nun fitre ve zekat zarflarına ilgi göstereceğine eminiz. Kurumumuza bağış yapacak olanlara şimdiden teşekkür ediyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.