DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Uygar Çocuklar Anaokulu’nda muhteşem 23 Nisan kutlaması

İlçemize Bağlı Değirmendere Topçular Mahallesi’nde Aylin Üstün tarafından 2020-2021 Eğitim öğretim yılı içinde hizmet vermeye başlayan Uygar Çocuklar Anaokulu minikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  en güzel şekilde kutladılar.

Oldukça eğlenceli ve unutulmaz bir gün geçirdiler

Değirmendere Topçular Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Uygar Çocuklar Anaokulu’nda minik öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oldukça eğlenceli ve unutulmaz bir gün geçirdiler.Okulun bahçesinde kendileri için özel olarak hazırlanmış etkinlikte bir araya gelen minik öğrenciler törene öğretmenleri eşliğinde saygı duruşu ve  İstiklal Marşı ile başladılar. Daha sonrasında minik öğrenciler günün anlam ve önemini belirten bayram gösterilerini gerçekleştirdiler ve 23 Nisan Şiirleri Minik öğrencilerin gösterileri Öğretmenleri ve öğrenciler tarafından büyük beğeni aldı. Minik öğrenciler günün ilerleyen saatlerinde kendi aralarında oyunlar oynayarak unutulmaz bir gün geçirdiler. Minik öğrenciler daha sonrasında öğretmenleri eşliğinde 23 Nisan temalı hazırlanan pastayı kestiler. Minik öğrenciler tüm gün boyunca 23 Nisan Çocuk Şarkıları eşliğinde dans ettiler. Günün sonunda minik öğrencilere okul müdürü Aylin Üstün tarafından günün anısına hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Üstün “Öğrencilerimizle unutulmaz bir gün geçirdik”

Uygar Çocuklar Anaokulu olarak ilk 23 Nisan Çocuk Bayramını en güzel şekilde kutlamak istediklerini ifade eden Aylin Üstün, “ Pandemi nedeniyle tüm tedbirlerimizi alarak öğrencilerimizle unutulmaz bir gün geçirdik.  Önümüzdeki yıllarda inşallah pandeminin olmadığı daha eğlenceli bayramlar kutlarız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.