DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yavuz Çifti, her gün bir ilçemizde Gönül Kapılarını aralamaya devam ediyor

Yavuz Çifti, her gün bir ilçemizde Gönül Kapılarını aralamaya devam ediyor

“Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ramazan ayı ziyaretlerine bugünde Kartepe ilçemizde devam eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Mübarek Ramazan ayının bereketini ulaştırarak, gönüllere dokunmaya devam ettiler. 

İlk ziyaretler Şehit Aileleri ve Gazilerimize oldu


Her şeyin, her görevin emanet olduğunu bilen ve bu görev anlayışıyla hizmet eden Vali Seddar Yavuz,  eşi Selda Yavuz ile birlikte hane ziyaretlerinin ilkini Şehit ailelerimize gerçekleştirdi. 


Kartepe ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Şehitlerimiz; Jandarma Er Yılmaz Dedeoğlu, Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi ve Piyade Komando Er İshak Öztürk’ün emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: Bir gül bahçesine girercesine din ve vatan uğruna şehit olmayı şeref bilmiş Şehitlerimizin aziz hatıralarını yüreğimizde taşımak ve yaşatmak, onların emaneti olan siz değerli ailelerine sahip çıkmak acılarını, üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak bizlerin üzerine düşen milli bir görev, görevin ötesinde de bir vefa borcudur. Sizlerin isteklerinin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular. 


Kartepe ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Gazilerimiz; Nazım Öz, Sedat Karakaya, Cavit Nalbant ve Fahri Şar’ın hanelerine misafir olan Yavuz Çifti: “Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız, gurur kaynağımızdır. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz fedakarlıklarıyla örnek aldığımız gazilerimize, saygın kişiliklerine yaraşır hayat şartları sunmak görevimizdir. Kapımız sizlere her zaman açıktır.” diyerek,  gazilerimizin Ramazan aylarını tebrik ettiler. 


Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan gazilerimiz ve şehit aileleri: “Ramazan ayında evimize kadar gelerek bizleri ziyarette bulundunuz. Unutulmadığımızı bize hissettirdiniz. Çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

SYDV Ailelerinin Sıkıntıları Giderildi


Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Yavuz Çifti, Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam etti.Şehit yakınları ile Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz Çifti, Kartepe ilçesinde yetim, yaşlı, engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 16 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladılar.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.


Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Vali Yavuz: “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında bugün Kartepe ilçemizde Eşimle birlikte 3 şehit ailesi,4 gazi ailesi, 1 yaşlı,3 engelli, üç yetim ailemizde 9 yetim çocuğumuz,9 ekonomik yoksunluk içinde bulunan aile olmak üzere toplam 23 ailemizi hanelerinde ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunlarını giderdik.” dedi.

Hane ziyaretleri esnasında yollarda karşılaştığı vatandaşlarla hasbihal eden, Ramazan aylarını kutlayan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Vali Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi. 


Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerinin kısa sürede çözülmek suretiyle toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Kartepe ilçemizdeki 23 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Vali Yavuz ve eşi bu güne kadar ilimizde 640 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül kapılarını araladılar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.