DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ay, ‘Gençlerimiz ülkemizin geleceği için çok değerlidir’

Gölcük’lü esnaf Osman Ay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hakkında açıklamalarda bulundu. Ay, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yıldönümü kutlu olsun’ dedi. 

‘Bu uğurda gösterilen kahramanlıklar tarihe altın harflerle yazılmıştır’

Ay, ‘19 Mayıs Türk tarihinde önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu süreci etkin bir şekilde yöneten Mustafa Kemal Atatürk liderliğiyle ön plana çıkmıştır. Onun vatanına bağlılığı ve bu uğurda gösterdiği kahramanlıklar tarihe altın harflerle yazılmıştır.

  WE CELEBRATE 102.ANNIVERSARY OF 19 MAYIS A NATION WHO ARE READY TO FACE THE DEATH NEVER LOSE AND FAİL… 19 Mayıs Türk gençliğine Gençlik ve spor bayramı olarak armağan etmiştir. Buradan Atatürk’ün gençlere ne kadar önem verdiğini anlıyoruz  zira gençlik Türk için çok değerlidir. Ülkemizin gelişmesi kalkınması anlamında gençlere büyük görevler düşmektedir. Atatürk’ün 19 Mayıs sabahı Samsun.a çıkarken asıl amacı milletimizi tek çatı altında birleştirmek ve kurtuluş mücadelesini başlatmak olmuştur.Çünkü Atatürk kararlı bir liderdir.Bundan dolayı milletimizin kurtuluş emrinde büyük bir rol oynamıştır. Hayatı ve özgürlüğü için ölümü göze alan bir millet asla yenilmez.  İşte bu asil millet Türk Milleti.’

‘Bayramlarımız bizi daha da birleştiriyor’

Ay, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk Türk Gençliğine önem veren bir liderdi ona göre okumuş kültürlü eğitimli her alanda donanımlı gençlere ihtiyacımız vardır. Çünkü vatanımızı bu gençlik çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacaktır. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Marketime Gelen Müşterilerime 900 Adet Atatürk ve Türk Bayrağı Logolu Balonlardan ve 85 adette Türk Bayrağı hediye ettim. Ayrıca 50 adette Çiçek sepeti ikram ettim. Bu özel gün sadece gençler için değil hepimiz içinde önemli bir yere sahiptir. Bugün yurdumuzda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Milletin katılımıyla düzenlenen bu etkinliklerde bağımsızlığımız birlik beraberliğimiz kurtuluşumuz bir kez daha hatırlanıyor.Milletçe hep beraber dayanışma içinde oluruz.19 Mayıs’ı Türk gençliğine bayram olarak hediye eden Atatürk’ü minnetle yad ediyoruz.Biz de bu güzel vatanımızın gençleri olarak devletimize milli ve dini değerlerimize her zaman sahip çıkmalıyız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.