DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Akpınar’dan 19 Mayıs sitemi ‘DAVET EDİLMEYİ BEKLERDİK’

Başkan Akpınar’dan 19 Mayıs sitemi

‘DAVET EDİLMEYİ BEKLERDİK’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık olağan basın açıklamasında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programlarına davet edilmemelerine sitem ederek, “Bayramlar kutuplaştırma değil birleştirme günleridir” dedi.

 “Bütün Müslüman alemine sabır ve başsağlığı diliyorum”

Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, Sevgili Gölcük’lü hemşehrilerim, sizleri Filistin zulmünün maneviyatından, Ramazan Bayramı ve gençliğimizin spor bayramı ertesinden, eren ve pençe operasyonlarımızın tam göbeğinden, memleket dolusu sevgi ve saygıyla, selamlıyorum. Malumunuz başımızdaki illet, bir buçuk senedir her gün, ortalama 150-200 canımızı almaya devam ediyor ve şuan için tek çare olarak sığındığımız aşıyı vatandaşlarımızın üçte biri bile vurulma şansını elde etmiş değil. Vatanımızın dağlarını, tepelerini güya kendine mesken edinmiş, siyasi uzantılarını mecliste ellerimizle beslediğimiz kalleş sürüsünün yaptıkları ise cabası. Müslüman kardeşlerimizin, tüm Müslümanların en değerli varlığı olan, bizim kıblemiz olan Mescid-i Aksa için verdikleri mücadele ve ortadaki durum neredeyse bizleri televizyonlardan soğutmuş, bir avuç katil İsrail’in meydan okumalarına artık dayanamaz hale çoktan gelmiş olduğumuz aşikar.  Ben, bu zamana kadar ortak değerlerimiz için, Vatanı, Milleti, Dini için, Allah rızası için ebediyete intikal etmiş cümle şehitlerimiz için Allahtan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize, bütün Müslüman alemine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

“Biz ancak ve ancak birlik olabilirsek bu musibetleri başımızdan savabiliriz”

Başkan Akpınar sözlerinin devamında, “Başımızdaki bu kadar musibet apaçık ortadayken, çözümü gün gibi gözlerimizin önündeyken, birlik ve beraberlik adına iğne ucu kadar bile çalışma yapılmaması inanın hepsinden acı. Yani anlamakta zorluk çektiğimiz nokta tam şurası, biz ancak ve ancak birlik olabilirsek bu musibetleri başımızdan savabiliriz, birbirimize saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde, empati kurarak, önce karşımızdaki için istemeye başladığımız gün, bencillikleri ve şeytan savaşlarını bir kenara bıraktığımız ve birbirimize sımsıkı sarıldığımız gün kurtuluş mücadelesinin Samsun fitilini ateşlemiş ve  rüzgarı arkamıza almış olacağız. Bu vesile ile Samsun çıkartmamızın yıl dönümü olan büyük lider Atatürk’ümüzün Gençliğimize armağanı olan  bayramınızı da kutlarım” dedi.

“Bayramlar kutuplaştırma değil birleştirme günleridir”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programlarına davet edilmemelerine sitem eden Başkan Akpınar, “Bayramlar kutuplaştırma değil birleştirme edasıyla icra edilmesi gereken özel günlerimiz ve güzel günlerimizdir. Üzülerek ifade etmek istiyorum ki, ne yazık ki ilçemizde  bir türlü bu havayı solumak nasip olmadı bizlere. Defaten, mesele orda sizce tören dediğiniz,  kendi kendinize protokol yapıp, çalıp oynadığınız, yere gelip gelmememiz değil, asıl mesele sizlerin hangi gerekçeyle, benim bayramımı, benim memleketimde, güya benim adımla ama  bensiz kutlama cesaretinizi anlayamamızda.  Düşünebiliyor musunuz Gölcük’te, İlçe protokolümüz, ( bizsiz) Devlet personelimiz, resmi bayram programı icra edecek, ama bizi davet etmeyecek. Daha öncede aynı hareketi yaptıkları için haklı olarak birlikte  tepki gösterdiğimiz, diğer partilerimizin temsilcileri de, onlara tepki olarak bir bayram programı da kendileri düzenleyip, kızdığı şeyi kendiside yaparak oda bize haber verme gereksiniminde bulunmamıştır. Aslolan tek bayram, tek millet, tek vatan, tek Atatürk  tek Gölcük ama, ortadaki ise herkesin tuttuğu kendine. Lafa gelince hepimiz birimiz için, icraatta “desinler” siyaseti. Mutlu, mesut bayramı icra ettiniz, gözleri gönülleri doldurdunuz inşallah. Dolduramadıysanız bir kaç bayram daha var onlarda doldurursunuz. Bizde bayramı sandıkta yaparız inşallah diyelim. Tekrardan tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. Allaha emanet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.