DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Bayramı çocuklarla geçirdi SEZER GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Başkan Bayramı çocuklarla geçirdi

SEZER GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Gölcük Ramazan Bayramını Covid-19’un gölgesinde evlerinde kutladı. Pandemi tedbirleri nedeniyle tam kapanma sürecinde Bayram heyecanını yaşayan vatandaşlar, sevdikleriyle telefonlarından ve sosyal medya uygulamaları ile bayramlaştı. Gölcüklülerin ortak bayram temennisi ‘Coronadan bir an önce kurtulmak’ oldu.

Gölcük’te Şehitlerimiz Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dualarla anıldı

İlçemizde bayram programları Covid-19 tedbirleri münasebetiyle kısıtlı programlarla yapıldı. Bu senede Kent Bayramlaşması yapılmadı. Gölcük’te ilk bayram programı Arefe Gününde Şehitlerimizin mezarları ziyaret edilerek yapıldı.  Ramazan Bayramı arefesinde, Kahraman Şehitlerimiz, Karamürsel Kaymakamı, Gölcük Kaymakam Vekili Sayın Osman Aslan Canbaba, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Sayın Tuğamiral Refik Levent Tezcan, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır, protokol üyeleri ve şehit ailelerinin katılımıyla, Gölcük Şehitliği’nde, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualarla yâd edildi. Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Vatan ve mukaddesat uğruna canlarını seve seve feda eden Aziz şehitlerimizi ve kahraman gâzilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli ailelerinin de Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

Başkan Sezer Bayramın ilk günü Şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan Bayramı’nın ilk günü, Karamürsel Kaymakamı Gölcük Kaymakam Vekili Osman Aslan Canbaba, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan ile birlikte; Aziz Şehitlerimiz Erdoğan Çakır ve Deniz Akdeniz’in kıymetli aileleri ile Kahraman Kıbrıs Gazimiz Abdülatif Okyar’ı evlerinde ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

İlçe Emniyet ve Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

Ardından; mesai merhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Güven’i ve polislerimizi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Cadde ve sokaklarda bayram coşkusu

Gölcük Belediyesi ayrıca; bayram coşkusunu ilçemizin cadde ve sokaklarında yaşatmak için, özel olarak hazırladığı 4 araçla çocuklar ve Gölcüklülerle buluştu. Araçlar Bayramın 2 ve 3. günlerinde de ilçemizin cadde ve sokaklarında ziyaretlerini sürdürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.