DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Büyükakın, çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor

Başkan Büyükakın, çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor

Karamürsel’de gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerde çocuklara hediye vererek sevindiren Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın mutluluklarını ve tebessümlerini görmek bizlere enerji veriyor” dedi.

Eğitimden spora, kültürel etkinliklerden gençlik kamplarına, bilgi evlerinden akademi liseye, akademi üniversiteden sosyal etkinliklere kadar her alanda çocuklara ve gençlere dönük adım atmayı sürdürenMarmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, diğer bir taraftan gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretlerle de çocukları sevindirmeye devam ediyor. Karamürsel’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocukların bisiklet hayallerini gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın mutluluğuna ve heyecanına ortak olmak bizleri de son derece mutlu etti. Bu ülke ve kent biliyoruz ki çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Her alanda neslimizi daha donanımlı yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

“TEBESSÜMÜN ARTMASI İÇİN YOĞUN BİR GAYRETİMİZ VAR”

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve beraberindeki heyetle hayallerine kavuşan çocuklarla birlikte vakit geçiren Başkan Büyükakın, “Dünyayı ve kentleri güzelleştiren en önemli güzelliğin çocukların tebessümü olduğunu çok iyi biliyoruz. Her çocuğumuzun ve gencimizin yüzünde bu tebessümün artması için yoğun bir gayretimiz var. Bugün Karamürsel ilçemizin güzel çocuklarımızın tebessümüyle mutlu olduk. Dünyada yaşanan savaşların, çatışmaların, açlık ve kıtlıkların milyonlarca çocuğun hayallerini yıktığını, yüzlerinde tebessümden eser kalmadığını, mutluluk duyacak en küçük sebebe dahi o ufacık elleriyle tutunduğunu çok iyi biliyoruz. İnşallah bu acıları yaşayan çocuklarımızın tebessümle hayata bakabilmeleri için atılan her adımı da değerli buluyorum” ifadelerini sarf etti.

“GELECEĞE EMİN ADIMLARLA KOŞMASINI İSTİYORUZ”

Bisiklet başta olmak üzere çocukların farklı hayallerini gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çocuklarımızın dünyaya her daim o saf yürekleriyle geleceğe emin adımlarla koşmasını istiyoruz. Onların bizlere gösterdiği büyük sevgisine karşılık verebilmek içinde çalışmalarımızı ve projelerimizi özellikle pandemi sonrası içinde bir taraftan yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.