DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN SEZER “BAŞARILAR” DİLEDİ

BAŞKAN SEZER “BAŞARILAR” DİLEDİ

Gölcük Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) Hazırlık Kursu, 125 gencin katılımı ile pandemi kurallarına uygun olarak 6 aydır devam ediyor. Polis olmak için azimle hazırlanan 125 genç, 11 Haziran’a kadar fiziki yeterlilik sınavına girecek.

ŞİMDİYE KADAR 4 GENÇTEN 3’Ü KAZANDI

Gölcük Belediyesi Spor Birimi antrenörleri tarafından düzenlenen hazırlık kursunda, sınavı kazanmak için büyük bir azimle çalışan gençler için geri sayım başladı. 25 Mayıs’ta başlayan Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavı, 11 Haziran’a kadar devam edecek. Şu ana kadar Gölcük Belediyesi’nin kursuna katılan 4 gençten, 3’ü sınavı kazandı. Gençler; sınava girecekleri günü, hazırlıklarına devam ederek bekliyorlar.

BAŞKAN SEZER GENÇLERE MORAL VERDİ

Belediye spor antrenörleri Aykut Balta ve Öner Akdoğan nezaretinde, Değirmendere Kapalı Spor Salonu’nda devam eden kursta adaylara, programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunuluyor.  Sınava uygun parkur adaylar için kurulurken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de sık sık kursu ziyaret ederek, gençlerle moral veriyor. Başkan Sezer: “Azimle çalıştıklarına şahit olduğum gençlerimize POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı’nda üstün başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.