DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Kuruçeşme Sahili’nde tepki çeken görüntü

İlçemize bağlı Değirmendere Kuruçeşme Sahil kenarına bırakılan boş şişeler vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar, bazı sorumsuzların bu davranışı alışkanlık haline getirdiklerini ifade ederek, bu kişilere cezai işlem uygulanması gerektiğini belirttiler.

Yaz aylarının gelmesiyle Değirmendere Sahilinde yoğunluk arttı. Birçok vatandaş sokağa çıkma yasağının başladığı 21.00’e kadar sahile inerek, stres atıyor. Fakat Değirmendere Kuruçeşme Sahil kenarına gelen bazı kişiler yanlarında getirdikleri içecek ve yiyeceklerin çöplerini bırakarak, sahilde kötü görüntü oluşmasına neden oluyor.

Çöplerini deniz kenarına bırakanlar tepki çekiyor

Özellikle içecek şişelerini sahil kenarına bırakan bu kişiler vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaşlar, ‘Buraya gelen bazı kişiler ne yazık ki çöplerini olduğu gibi buraya bırakıyor. Ortaya da çok kötü görüntü çıkıyor. Bu kişilere cezai işlem uygulansa, bir daha bu davranışı yapamaz. Sahilimizi kimse kirletmemeli, çöplerini çöp kutularına atmalılar’ diyerek tepkilerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.