DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs “GÖLCÜK HABER GAZETESİNİN 35. YILINI EN SAMİMİ DUYGULARIMIZLA KUTLARIM”

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkan Vekili  Tolga Belkıs

“GÖLCÜK HABER GAZETESİNİN 35. YILINI EN SAMİMİ DUYGULARIMIZLA KUTLARIM”

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkan Vekili  Tolga Belkıs gazetemizin 35. Yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vekili Belkıs mesajında, “Gazeteciliğin zor olduğu ülkemizde bir de yerel  gazetecilik yapmak kat kat daha zor ve meşakkatli bir iştir. Yerel halkın dertlerini kamuoyuna aktarmak ve bunu adil ve tarafsız bir gözle sunmak yani kamu vicdanının sesi olmak,  ilçemizin sorunlarını çözme yolunda yayınlar yapmak ve bu sorunların çözümünü takip etmekte  Gölcük Haber Gazetesi 35 yıldır bıkmadan ve usanmadan çalışmalar yapmıştır. Bu çalışmaları sonucunda da Gölcük halkının vazgeçilmez ilk akla gelen gazetelerinden biri olmuştur.  Birçok sosyal projelerde ve aktivitelerde yine Gölcük Haber gazetesinin imzasını görmek mümkün olmuştur. Gölcük için uğraşan emek veren katma değer sağlayan herkese olduğu gibi değerli Gölcük Haber Gazetesi sahibi ve çalışanlarına da Gölcük için yaptığınız değerli katkılar  için sonsuz teşekkürler ediyor, çalışmalarınız da sizlere DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı olarak her zaman destek olacağımızı bildirir, başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.