DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner’den 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner’den

1 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Güner, “. Sevgi, saygı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

“Ülkemizin en değerli sermayesi emektir”

 Tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi kardeşlerimizin demokratik ve barışçı yollarla hak arayışlarının simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ediyorum.  “Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerin yer aldığını belirterek, Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Sevgi, saygı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” Bu dönemde sesleri kısılan emekçilerimiz için ses olabilmek adına çalışmalar yürütüyoruz. Bunları da Emekçilerimiz adına bir kısmını maddeler halinde paylaşmak isterim.

KOD 29 KALDIRILSIN

İŞÇİ TAZMİNATLARINA DOKUNULMASIN

KAYITSIZ İŞCİLER KAYDA ALINSIN

İŞÇİLERİN SENDİKAL HAKLARI GÜVENCE ALTINA ALINSIN

SENDİKALAŞMA SEKTÖREL BAZDA DESTEKLENEREK KANUNLAŞTIRILSIN

TAŞERON İŞÇİ Karamı kaldırılsın Özel Sektör dahil İşçi Hakları Düzenlenerek güvence altına alınsın ayrımcılık son bulsun..

Sizleri en kalbi duygularım ile selamlıyor mücadelenizin her zaman yanında olacağımı ifade ediyorum. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.