DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan “19 MAYIS 1919 TÜM DÜNYAYA HAYKIRILAN BİR VAROLUŞ NARASIDIR”

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan

“19 MAYIS 1919  TÜM DÜNYAYA HAYKIRILAN BİR VAROLUŞ NARASIDIR”

Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan CEYHAN mesajında şu ifadelere yer vererek, “Milletimizin onur ve asaletiyle tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs” dedi.

“19 Mayıs 1919 yolumuzu aydınlatan Cumhuriyet tarihimiz adına bir milattır”

Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan CEYHAN mesajında şu sözlere yer verdi, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışı millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutlarımızı canlandıran, yolumuzu aydınlatan Cumhuriyet tarihimiz adına bir milattır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ülkenin içinde bulunduğu şartlar karşısında İstiklal mücadelesini başlatmak ve yeni bir devletin kuruluşu yolunda ilk adımı atmak amacıyla yola çıkarken, milletin bağımsızlık inancından ve vatan sevgisinden ilham almıştır. Düşman işgali tarafından kuşatılmış bir milletin bağımsızlık ve özgürlük ateşini yaktığı 19 Mayıs 1919, aynı zamanda tüm dünyaya haykırılan bir varoluş narasıdır.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladığımız bugünde bilinmesini isteriz ki; Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü  imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Sevgili gençler, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme asla boyun eğmeyen bir millet olarak hızla değişen dünyayı takip etmeli ve milli değerlere bağlı şuurlu nesiller olmak için gayret göstermelisiniz. Bunu yapmanız; İstiklalimiz, İstikbalimiz ve İstikrarımız için oldukça önemlidir.

Değerli Gençler;

Bu yıl, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip  Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı devlet olarak aldığımız önlemler dolayısıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bir arada kutlayamıyor olmanın burukluğunu yaşasak da, inanıyoruz ki, bu günler geçecek ve bizler, sağlıklı ve mutlu günlerde yeniden bir araya gelerek, coşkuyla kutlayacağımız daha nice 19 Mayıs’larda buluşacağız. Bu düşünceler içerisinde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ,  silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.