DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor 3. Ligdeki son maçında Arhavispor’u 5-2 yendi LİGE VEDA ETTİK

3.Lig 3 Grup’ta mücadele eden Gölcükspor bugün veda maçına çıktı. 1984-85 sezonundan sonra aradan geçen tam 37 yılın ardından Arhavispor karşılaşması ile birlikte profesyonel lige veda eden Kırmızı Siyahlılar Arhavi maçını 5-2 kazandı.

İlk yarı 0-0 tamamlandı

Temsilcimiz 3.ligdeki son maçında Arhavispor takımı ile karşılaştı. Maçın ilk bölümünde temsilcimiz rakip kalede gol pozisyonlarına girse de karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarı goller yağmur gibi geldi

Maçın ikinci yarısına adeta fırtına gibi başlayan Gölcükspor maçın 53. Dakikasında Furkan Özyapı ile 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu golden sadece 2 dakika sonra Sefa Tunç’un attığı gole maçta skoru 2-0’a çıkarttı. Daha sonra Gölcükspor’dan Coşkun Güner 69. Dakikada takımının 3. Golüne imza attı. Kırmızı Siyahlılar bu golden 4 dakika sonra Sezer Taşkolu’nun kaydettiği golle durumu 4-0’a çıkarttı. Maçın 79. Dakikasında Arhavispor’dan Abdulkadir Özdemir durumu 4-1’e getiren golü attı. Gölcükspor dakikalar 82’ye gösterdiğinde Coşkun Güner’in attığı ikinci golle durumu 5-1’e getirdi. Arhavispor 86’da Hakan Bozkurt ile durumu 5-2’ye getirdi ve bu bol gollü maç bu skorla tamamlandı. Gölcükspor 3. Lige galibiyet ile veda ederken, maç sonunda futbolcular lige veda etmenin büyük üzüntüsünü yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.