• BIST 100

    10331,30%1,61
  • DOLAR

    40,16% 0,21
  • EURO

    46,86% -0,19
  • GRAM ALTIN

    4305,67% 0,52
  • Ç. ALTIN

    6833,05% 0,00

İBB ve İzmit Belediyesi ’Çınar’ Sloganıyla BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI

Genel 30.05.2021 12:37:57 0
İBB ve İzmit Belediyesi ’Çınar’ Sloganıyla BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI

İBB ve İzmit Belediyesi ’Çınar’ Sloganıyla

BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM A.Ş arasında geliştirilen işbirliği ile yeni bir şehir yaşam kartı olacak ‘Çınar Kart’ için imzalar atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM A.Ş ve İzmit Belediyesi, her iki şehirde kullanılabilecek, toplu ulaşımdan alışverişe kadar hem vatandaşa hem de esnafa fayda sağlayacak olan ‘Çınar Kart’ projesinde imzaları bugün attı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Planlama Ajansı’nda gerçekleşen imza törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, BELBİM A.Ş Genel Müdürü Yücel Karadeniz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve İzmit Belediye Meclis Üyesi Çetin Sarıca katıldı. 

Esnafa Destek

İmza töreninde konuşan Başkan Hürriyet, “Çınar Kart hem personelimizin giriş çıkışlarda kullanacağı hem de tüm vatandaşlarımızın ulaşım ve alışverişlerde kullanabileceği bir şehir kartı. Çınar kart ile anlaşmalı olacağımız esnaflarımıza da katkı sağlamış olacağız. Çınar Kart ile vatandaşlarımız sosyal, sportif ve kültürel bütün aktivitelerimizden indirimli veya ücretsiz şekilde faydalanabilecek. Daha da önemlisi İstanbul’da İstanbulkartın geçtiği her yerde bizim Çınar Kartımız da geçerli olacak. 

Birçok Hizmetten Faydalanılacak

Kocaeli Üniversitesi’nde 80 bin öğrencimiz var. Öğrencilerimizin çoğu İstanbul’da ikamet ediyor. Dolayısıyla İstanbullu öğrencilerimiz ekstra bir kart almadan Çınar Kart ile hem İstanbul’da hem İzmit’te ulaşım dâhil olmak birçok hizmetten faydalanabilecek. SARBAŞ, BEKAŞ ve belediyemizle ciddi bir çalışma yürütüldü. Biz de ilçe belediyesi olarak güzel bir teknolojik çalışma yapmış olduk. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve BELBİM Genel Müdürümüz Yücel Karadeniz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bin 41’inci Üyeye Ekrem Başkandan Kahve

İstanbul Büyükşehir Belediye İştiraklerinden BELBİM A.Ş ve İzmit Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Çınar Kart protokolü imza törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çınar Karta üye olan bin 41’inci kişiyle kahve içeceğinin sözünü verdi. İzmit Belediyesi ile projelerine devam edeceklerini belirten Başkan İmamoğlu, Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’deki tüm belediyelere de kapısının açık olduğunu söyledi. 

Çınar Kart Nedir?

Çınar Kart, İzmit Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BELBİM AŞ işbirliği ile hayata geçirilen, tüm İzmitlilere alışveriş ve indirim olanakları sunan,banka kartı özelliği taşıyan geniş kapsamlı bir elektronik para kart olma özelliği taşıyor.

Çınar Kart, İzmitteki marketlerde, müzelerde, eğlence sektöründe, restaurantlarda ve daha birçok alanda İzmitlilere pratik ve güvenli alışveriş imkânı sunuyor. Aynı zamanda sosyal yardımın saygın bir hassasiyetle gerçekleştirilmesine ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılırken yaşanabilecek karışıklığın ortadan kaldırılmasına aracılık edecek bir çözüm ortağıdır.

İzmit Belediyesi Çınar Kart’ın hızlı ve güvenli ödeme olanağı ile konforu arttırmayı, şehir yaşamını kolaylaştırmayı ve katma değer oluşturacak yeni projelerle aile bütçesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Çınar Kart, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait İstanbulkart ile aynı özelliklere sahip olacak ve tüm noktalarda İstanbulkartla aynı şekilde kullanılabilecek.

Çınar Kart İle Neler Yapabilirsiniz?

İzmit Belediyesi Çınar Kart ile ihtiyaç sahibi ailelerin gıda, giyim, kırtasiye ve benzeri tüm ihtiyaçlarını daha modern bir anlayışla karşılama imkânı sağlayacak.

Tüm İzmitliler gereksinim duydukları ürünleri kendileri seçerek alışveriş yapma imkânı bulacak.

İzmit Belediyesi memur personeli İzmitte bulunan cafe, lokanta,restaurant ve benzeri yerlerde yemek yeme imkanına sahip olacak.

Kart sahipleri kent esnafından anlaşmalı markalarda akaryakıt, giyim gibi alanlarda indirimli alışveriş imkanına kavuşacak.

Bİ’taksi uygulamasıyla kart sahipleri anlaşmalı taksi duraklarında indirimli yolculuk yapabilecek.

İzmitliler İzmit Belediyesine ait Halk Marketten yapılacak alışverişlerde belirlenecek oranda indirim alabilecek.

Ev hanımları da el emeği üretimlerinde Çınar Kart desteği alacak.

Tüm öğrenciler İzmit Belediyesi Çetin Emeç Kütüphanesinde Çınar Kart ayrıcalığını yaşayacak.

İzmit halkı İzmit Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan şehir içi ve şehir dışı kültür gezilerinde Çınar Kart ile indirim imkânı bulacak.

Çınar Kart Nereden Alınır?

Tüm İzmitliler kentin belli noktalarında kurulacak İzmit Belediyesine ait satış ve dolum noktalarından Çınar Kart’a ulaşabilecek. Ayrıca Çınar Kart ile ilgili tüm soru, şikayet ve dileklerini ileterek her türlü desteği alabilecek.

SARAYLI’NIN TARİHİ KONAĞI YENİDEN HAYAT BULUYOR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Özsoy “GÖLCÜK’TE İHMALLER ZİNCİRİ GENÇ BİR CANI ALDI”

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatından 1000 kişilik aşure ikramı

GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLAR VE GENÇLER SANAT DOLU 3 GÜN GEÇİRDİ

Başkan Büyükakın, yeni yapılan Karamürsel Otobüs Terminali’ni inceledi… “KARAMÜRSEL’E SÖZ VERDİK, SADECE BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI DA DÜŞÜNEN BİR ULAŞIM YATIRIMI YAPTIK”

Ulsan heyeti Kocaeli'ye hayran kaldı

Cinemre, “Yaz boyunca mahalle programlarımız devam edecek”

Oğuzhan Keleş: “Kentsel Dönüşüm hızımızı vites yükselterek artırmalıyız”

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Taşkın “GENÇLİĞİN GÜCÜYLE SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde HASTANE BİRİM SORUMLULARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

İzmit Belediyesi Asırlık Çınar Evleri büyüklerimizi bekliyor!

Sanayi Tecrübesi ve Ustalık Bir Arada: ÖZERLER OTO KLİNİK’TEN KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET

Encümen ihlallere izin vermiyor

Körfez Sipahiler’de 2 kilometrelik yol yenilendi BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA KONFOR HAMLESİ

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetimindeki kamp programı yüksek tempoyla sürüyor HEDEF, LİGE HAZIR VE İDDİALI BİR TAKIM

Kocaelispor’un Yeni Sol Bek Güvencesi: Massadio Haïdara SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Adana Demirspor'dan Kocaelispor'a Anlamlı Destek: TARAFTARLARDAN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Antrenmanlar Modern Zeminde yapılacak

Büyükşehir’den temiz bir gelecek için Türkiye’ye örnek proje; HEM DOĞA HEM VATANDAŞLAR KAZANACAK

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “DOĞALGAZA YAPILAN ZAM ESNAFIN MAĞDURİYETİNİ DAHA DA FAZLA ARTIRACAK”

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Rıdvan Salman’dan tüketicilere çağrı “HAKLARINIZI BİLİN, KORUYUN, ARAYIN!”

GÖLCÜK SARAYLI’NIN SİMGELERİNDEN OLAN TARİHİ BİNA RESTORE EDİLECEK

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Gölcük Anahtar Parti Kongreye gidiyor

Çınar Çocuk Evleri’nde 3’üncü grup için 11 Temmuz’da kura çekilecek

Çocuklar Büyükşehir ile güvende

TÜMGES “İlmek İlmek Deniz Kültürünü İşliyorum” Projesini tamamladı KADINLAR EL EMEĞİYLE DENİZ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATTI

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Toplu taşımada klima denetimi

Yükleniyor

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2