DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İŞTE YAPILAN ÇALIŞMALAR

İŞTE YAPILAN ÇALIŞMALAR

GÖLCÜK BELEDİYESİ TÜM BİRİMLERİ İLE SAHADA

İŞTE YAPILAN ÇALIŞMALAR

Korona Virüs salgını nedeniyle 17 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Gölcük Belediyesi, tüm birimleriyle sahada çalışıyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de çalışmaları yakından takip ediyor.  

YABANİ OT KESİM EKİBİ KURULDU

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan yabani otları kesim ekibi de çalışmalarına başladı. Belli bir program dahilinde tüm ilçe genelinde çalışma yapacak ve talepleri yerine getirecek olan ekip, yabani otları temizleyerek cadde ve sokakların güzel görünüme kavuşmasını sağlayacak. Ayrıca ekipler; cadde ve sokakları da yıkayarak, genel temizlik çalışmasına da devam ediyor.

ASFALT YAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ekipler de kent genelinde kış aylarında bozulan yolları ve kaldırımları onarmaya devam ediyor. Asfalt yama çalışması ile yolların konforu arttırılırken, sokağa çıkma kısıtlamasında ve sonraki günlerde de çalışmaların devam edeceği bildirildi. Ayrıca; alt geçitlerde de temizlik çalışması yapılarak, duvarlar boyanıyor.

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DA DEVAM EDİYOR

Çevre Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Korana Virüs vakası görülen apartmanları ve kamu alanlarını aralıksız dezenfekte ediyor. Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de Vefa Sosyal Destek Grubu olarak vatandaşlardan gelen talepleri yerine getiriyor. Zabıta Müdürlüğü de Korona Virüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar devam edecek sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili, denetimlerini sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.