DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİSPORLU YÜZLERCE ÇOCUK MUTLU EDİLDİ

       

İzmit Belediyesi tarafından Kocaelispor’un 55.yılı ve Dünya İzmitliler Günü nedeniyle düzenlenen Kocaelispor videosu gönderme etkinliğine katılan yaklaşık bin Kocaelisporlu çocuğa hediyeleri ulaştırıldı

Kocaelispor’un ve Kocaelisporluların her zaman yanında olmaya gayret gösteren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 24 Nisan Dünya İzmitliler Günü ve Kocaelispor’un 55. yılı nedeniyle Yeşil-Siyah tutkunu olan çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Kocaelispor tezahüratı gönderen çocuklara hediyelerin verildiği etkinlik kapsamında, İzmit Belediyesi WhatsApp hattına yüzlerce çocuk Kocaelispor ile ilgili videolarını ulaştırdı.

Dünyanın Dört Bir Yanından

Kocaeli sınırlarını aşan etkinliğe sadece ülkemizin çeşitli şehirlerinden Kocaelispor videoları değil, ABD, Suudi Arabistan, Almanya ve Rusya gibi ülkelerden de tezahürat görüntüleri gönderildi. İzmit Belediyesi ekipleri, Kocaeli sınırlarında video gönderen çocuklara hediyeleri elleriyle teslim ederken, şehir dışı ve yurt dışına hediyeler kargo yoluyla ulaştırıldı. Belediyeye en çok video gönderen ilçe İzmit olurken, Kartepe’den de çok sayıda Kocaelispor videosu gönderilmesi dikkat çekti.

Hediyeler Çocukları Sevindirdi

Kocaelispor armalı bileklik, kumbara, telefon tutacağı ve Kocaelispor dergisi gibi birbirinden güzel hediyelerin olduğu çantalarda, erkek çocukları için kamyon seti, kız çocukları ise oyuncak bebek yer aldı. Zil sesiyle birlikte İzmit Belediyesi çalışanlarını karşılarında gören aileler hemen çocuklarına haber verdi. Çantadan hediyeleri tek tek çıkaran çocuklar gönderdikleri videolarda yaptıkları tezahüratları tekrarlarken başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

Hürriyet’e Moral Oldu

Belediye başkanı Hürriyet’in Covid-19 hastalığına denk gelen hediye dağıtımı sırasında Kocaelisporlu çocuklar Hürriyet’e duygusal mesajlar da gönderdi. Minik kalplerin Fatma Ablaları için söylediği güzel geçmiş olsun dilekleri ise hastalıktan yeni çıkan Hürriyet’e büyük moral oldu. Binin üzerinde Kocaelisporlu çocuğa hediye göndererek, çocukların Kocaelispor aidiyet duygusuyla büyüyor olması başkan Hürriyet’i mutlu etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.