DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Müftülük ve Diyanet Vakfı Gölcük Şubesi Sokak hayvanlarına ÖRNEK DESTEK

Gölcük Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gölcük Şubesi sokak hayvanları için yaptırdığı su ve yem matikler Anıtpark’a konuldu. Vatandaşlar Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı Gölcük Şubesi yetkililerine örnek davranışı nedeniyle teşekkür ettiler.

Özellikle sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde oldukça sıkıntı yaşayan sokaktaki dostlarımıza hassasiyet her geçen gün daha da artıyor. Gölcük Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gölcük Şubesi sokaktaki dostlarımız için su ve yem matik yaptırarak, Anıtpark’a konuldu. Sokaktaki dostlarımız için yapılan su ve yem matiğe olumlu tepkiler veren vatandaşlar, Gölcük Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gölcük Şubesi yetkililerine teşekkür ettiler.

‘Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’

Vatandaşlar, ‘Artık yaz geldi. Havalar ısındı. Pandemi sürecindeyiz. Özellikle bu önemli süreçte sokağa çıkma yasaklarında sokak hayvanları yemek ve su bulmada sıkıntı yaşıyor. İlçemizde Gölcük Belediyesi ve vatandaşların sokak hayvanlarına destek olması bizleri çok mutlu ediyor. Gölcük Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gölcük Şubesi’nin yaptırdığı su ve yem matikler çok güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sokaktaki dostlarımızın bu süreçte yalnız bırakılmaması çok güzel’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.