DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

OKUMA SANATI KULÜBÜ DİLOVASINDA SON KÜTÜPHANESİNİ AÇTI

OKUMA SANATI KULÜBÜ DİLOVASINDA SON KÜTÜPHANESİNİ AÇTI

         Okuma Sanatı Kulübü 2017 Nisan ayından bugüne dek toplamda 62 devlet okuluna kütüphane ve kitap desteğinde bulundu. Bunlardan 11 tanesini Kocaeli’nin dezavantajlı bölgelerinden biri olan Dilovasın’da gerçekleştirdi.  Değişim Akademi Kurucusu Kamil Bolat ve eşi Funda Bolat  sponsorluğunda tamamlanan kütüphane ile bölgede şuan için kütüphanesiz okul kalmamıştır.

          Kulübün öncelikli hedefi Kocaeli’de sonra tüm Türkiye genelinde kütüphanesiz okul kalmayıncaya dek çalışmak ve çocukları kitaplarla buluşturmaktır. Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kurulan “Değişim Akademi” kütüphanesi açılışı her zaman tam destek veren Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ile Okuma Sanatı Kulübü üyeleri ve kütüphane sponsoru Kamil&Funda Bolat çifti katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

         Bunun yanı sıra kulüp Afrika’daki ihtiyaç bölgelerine su kuyuları açtırmaya devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde Okuma Sanatı Hatıra Ormanı kurma hedefi olup bunun için gerekli olan tüm çalışmalarını tamamlayan kulüp gelişmeleri en yakın zamanda paylaşacaklarını belirtti..

         Çocuklara, doğaya, ülkesine ve dünyaya olan borcunu en etkili şekilde ödemeye çalışan Okuma Sanatı Kulübü çalışmalarını her geçen gün arttırıyor.      

         Harekete geçirilmemiş iyilik, iyilik değildir!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.