DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ramazan Ayı boyunca şehit aileleri, gaziler ve ihtiyaç sahibi kişilerden ücret almadılar HELAL OLSUN SİZE

Kavaklı Mahallesi’nde  hizmet vermekte olan manavcı Uğur Taştan ve Ramazan Demir geçtiğimiz Ramazan ayı boyunca  şehit aileleri, gaziler ve ihtiyaç sahibi kişilerden ücret almama kararı aldı.

‘Toplumsal dayanışmaya destek olmak istedik’

Kavaklı Mahallesi’nde kurdukları tezgahta manavlık yapan Uğur Taştan ve Ramazan Demir, Ramazan ayı boyunca şehit aileleri, gaziler ve ihtiyaç sahibi kişilerden ücret almama kararı aldı. Amaçlarının Ramazanda toplumsal dayanışmaya destek vermek olduğunu söyleyen Uğur Taştan, aldıkları kararı sosyal medya üzerinden de duyurdu. Taştan, paylaşımında, “Ülkemiz zaten pandemiden dolayı kapalı durumda. Bir karar alarak şehit ailelerine, gazilerimize ve tüm ihtiyacı olan kardeşlerimize tezgahımızda ne satıyorsak hepsinden istediği kadar ücretsiz vermek gibi bir karar aldık. Bu kararı sosyal medyada da duyurduk, çevremizdekilere de söyledik. İhtiyacı olan herkesi buraya bekleriz. Ramazan ayı paylaşım ayı diyerek böyle bir şey yapmak ve toplumsal dayanışmaya destek olmak istedik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.