DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞAMPİYONLARDA YEŞİL SİYAH MUTLULUK: BİZİ UNUTMAYANLARI, BİZ DE UNUTMAYIZ

ŞAMPİYONLARDA YEŞİL SİYAH MUTLULUK: BİZİ UNUTMAYANLARI, BİZ DE UNUTMAYIZ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yıllar sonra özel plaketle onurlandırdığı Kocaelispor tarihinde şampiyonluk yaşamış efsane isimler, “Bizi unutmayanları biz de unutmayız” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi

Kocaelispor’un dününe, bugününe ve yarınına büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Yeşil-Siyahlı camia için anlamlı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. ‘Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor’ dergisi ve posteri çıkararak, Kocaelispor tarihindeki tüm şampiyonluklarla ilgili hafızaları tazeleyen başkan Hürriyet, bu şampiyonluklara katkı sağlayan başkan, teknik adam ve futbolculara üzerinde adlarının yazılı olduğu özel plaketler yaptırdı.

Bu Kargo Farklı Kargo

İzmit Belediyesi hem Kocaelispor dergisi ve posterini, hem de plaketleri efsane isimlere ulaştırmaya başladı. Anlamlı hediyeler 1980 ile 2020 yılları arasında yaşanan şampiyonluklarda katkıları olan isimlere hem elden takdim ediliyor, hem de kargoyla gönderiliyor. Özellikle kargo poşetinden bu derece anlamlı bir hediye çıktığını gören Kocaelispor’un özel isimleri, büyük bir şaşkınlık yaşıyor, ardından kendilerini unutmayan başkan Hürriyet ve Kocaelispor camiasına teşekkürlerini iletiyor. Kocaelispor’un çok vefalı bir camia olduğunu ifade eden efsane isimler, Başkan Hürriyet aracılığıyla tüm Kocaelisporlulara selamlarını iletiyor.

Şaka mı Yoksa Gerçek mi?

Efsane isimler, adres bilgisi almak için kendilerini arayan belediye personeliyle oldukça ilginç diyaloglar da yaşıyor. Kimileri kendisine şaka yapıldığını düşünürken, bazıları ise yıllar sonra hatırlanmış olacağına inanamıyor. Efsane isimler hediyelerin kendilerine ulaşmasıyla birlikte, “Hayatımızda birçok kulüpte başarılara imza attık ama hiçbir kulüpten böyle bir hediye almadık. Üstelik bir kadın belediye başkanı ince düşüncesiyle bizleri onore etti. Gerçekten çok mutlu olduk. Bizi unutmayanları biz de asla unutmayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.