DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nda Çalışmalar Sürüyor

Yeni Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nda Çalışmalar Sürüyor

Yeni Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nda Çalışmalar Sürüyor

Doğal güzelliklerinin yanı sıra doğaya saygılı, insan odaklı modern kentleşme çalışmalarıyla Kocaeli’nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de, kentin yeni yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Vatandaşların talepleri ve her bir mahallenin kendi ihtiyaçları doğrultusunda ilçede güzel işlere imza atan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Barbaros Mahallesi’ne 650 metrelik modern yürüyüş ve bisiklet yolu kazandırıyor.

İSU Başiskele Şubesi Binası’ndan başlayarak Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Döngel Vadisi Millet Bahçesi’ne kadar uzanan Yürüyüş Caddesi boyunca yapılan yürüyüş ve bisiklet yolu projesinde 2 Etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Özlü’nün de çok yakından takip ettiği çalışmalarda perde duvar çalışmaları yapılıyor. Teknik ekibiyle birlikte yerinde incelemelerde bulunan Başkan Özlü, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET SPORUNA TEŞVİK OLACAK Başiskele’de yayaların ve bisiklet sürücülerinin daha güvenli, konforlu ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları, kentte bisiklet kullanımını teşvik etmek, vatandaşların yürüyüş ve koşu gibi sportif aktivitelerini daha güvenli yapabilmelerini sağlamak ve sağlıklı bir kent profili oluşturmak için yapılan yürüyüş ve bisiklet yolu toplamda 650 metre uzunluğunda olacak. 1,5 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 2 metre genişliğinde yürüyüş yolunu kapsayacak olan proje tamamlandığında bölge sakinlerinin cazibe merkezi olacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.