DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen “GURURUMUZ SPORCULARIMIZA HEP DESTEK VERECEĞİZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen

“GURURUMUZ SPORCULARIMIZA HEP DESTEK VERECEĞİZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli basın açıklamalarında bulundu. Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “  Biz sporcularımızın daima destekçileri olacağız” dedi.

“Rabbim Mehmetçiğimizin ayaklarına taş değdirmesin inşallah”

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşerilerim, saygıdeğer basın mensupları, kademeli normalleşme ile başladığımız yaz aylarının tüm milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Öncelikle Ağrı Doğubeyazıt’ta hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen askerimiz Uzman Çavuş Hüseyin Keleş ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Bağımsızlık savaşı bitmedi devam ediyor. Sınırlarımızı kontrol altına almaya çalışan teröristler karşılarında demir gibi duran Mehmetçiği buluyorlar. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah” dedi.

 “Günümüzde olanlara baktığımızda Fethin de etkisinin de bitmediğini görüyoruz”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Geçtiğimiz hafta İstanbul’un Fethinin 568. Yıldönümünü kutladık. “Yа ben İstаnbul’u аlırım yа İstаnbul beni” nidalarıyla İstanbul’u Fethederek; Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olan, çağ açıp çağ kapatan büyük komutan Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Günümüzde olanlara baktığımızda Fethin de etkisinin de bitmediğini görüyoruz” dedi.

 “94 ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Önceki günlerde hamdolsun bir rüyamızı daha gerçekleştirmiş olduk. 94 ruhuyla çalışmalarımızı devam ettirdiğimiz şu günlerde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 94 yılındaki hayalini ve ülkemizdeki tüm Müslüman vatanseverlerin hayalini gerçekleştirmiş oldu. Köhne zihniyetler geçmişte bin bir bahane öne sürerek halkın talebi olmasına rağmen iktidarlara Taksim meydanında bir camii yapımına izin vermiyordu. Oysa orada bir camii ihtiyacı vardı. Taksim meydanı çevresinde 20’nin üzerinde kilise ve sinagog bulunuyordu ancak bir camii yoktu. Orada derme çatma meskenlerde namaz kılınmasına izin veriliyordu. Ancak Büyük Lider Recep Tayyip Erdoğan büyük bir devrim daha gerçekleştirdi. Taksimin göbeğine camii inşa ederek Müslüman karşıtlarına, islamofobiklere geçit vermediğini, vermeyeceğini bir kez daha gösterdi. Ayasofya Camii’nden sonra Taksim Camii Türkiye’de yaşayan vatansever Müslümanlar için büyük anlam ifade ediyor. Rabbimize binlerce kez hamdolsun. 94 ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 “Çamlıca Kulesi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun”

Açıklamalarına devam eden başkan Seymen, “Birileri yurt içinde ve yurt dışında düğmeye basmış olsa da, darbelerle, ambargolarla, tehditlerle halkın iradesine kast ediliyor olsa da, yabancı istihbaratların sufleleriyle devletin adamlarına, halkın seçtiklerine itibar suikastı yapılıyor olsa da biz hizmet üretmeye devam ediyoruz. Çamlıca Camii, Taksim Camii, 3. Köprü, 3. Havalimanı ve daha bir çok eserden sonra Türkiye’nin ve İstanbul’un sembol eserlerinden birini daha hizmete açtık. Türk mühendislerimizin gurur eseri, akıllı ve çevreci yayıncılığın yeni simgesi Avrupa’nın en yüksek kulesi Çamlıca Kulesi hizmete girdi. Zemin kotu 218 metre olan Çamlıca Kulesi’nin zemin altında 4 kat ve üzerindeki 45 katı ile toplamda 49 katı bulunmakta. Özellikle akşam saatlerinde Çamlıca Camii’nin ışıkları ve Çamlıca Kulesi’nin ışıkları gerçekten bir seyir zevki sunuyor. İstanbul adeta cennetten bir kesit. Şu an İstanbul’da hizmet yok, temel atmama var. Ajans faaliyetleriyle algı operasyonlarının dışında hiçbir şeye enerji harcanmıyor. İnşallah zamanı gelince İstanbul’u tekrar hizmete kavuşturacağız. Çamlıca Kulesi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“Milli Savunma ve Savunma Sanayii’nde de devler liginde olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Savunma sanayiinde de Dünya’nın marka ülkesi olma yolunda büyük adımlar atıyoruz. SİHA ihracatına yönelik anlaşma dolayısıyla geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Sayın Andrzej Sebastian Duda’nın huzurunda Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak imzaları attılar. Böylelikle Türk havacılık tarihinde ilklere abone olan Bayraktar TB2 SİHA’lar, Ukrayna, Katar ve Azerbaycan’dan sonra Polonya semalarında uçacak. Türkiye ilk defa Nato ve Avrupa Birliği üyesi bir ülkeye yüksek teknoloji içeren SİHA ihraç etmiş oldu. Polonya ile yapılan anlaşma kapsamında Türkiye’den ihraç edilecek 4 sistemin içinde 24 adet Bayraktar TB2 SİHA ile yer kontrol istasyonları (YKİ) ve yer veri terminalleri (YVT) yer alıyor. Polonya’ya ayrıca milli SİHA’larda kullanılan ve Roketsan tarafından üretilen milli MAM-C ve MAM-L mini akıllı mühimmat da ihraç edildi. Polonya Cumhurbaşkanı’nın ifadesiyle Polonya’nın gökyüzünü Türk pilotlar koruyacak. İşte millete hizmet böyle bir şey. Sağlık sistemi, ulaşım sistemleri, sosyal yardımların yanı sıra Milli Savunma ve Savunma Sanayii’nde de devler liginde olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ne derlerse desinler, hangi iftiraların ve hezeyanların arkasına saklanırlarsa saklansınlar, yükselişimizi sürdüreceğiz” dedi.

 “Biz sporcularımızın daima destekçileri olacağız”

İlçe Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Seymen, “AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak normalleşme ile birlikte sahaya indik. Yerel siyasette bu döneme kadar görülmemiş seviyesiz sataşmalara, Gölcük ruhuna ve tabiatına yakışmayan, komşuluktan zerre miskal haberi olmayan, bizim bugüne kadar var olan dayanışma kültürümüz ile bağdaşmayan sözlere kulak asmadan halkımıza hizmeti sürdürüyoruz. Evvela toplantılarımızı pandemi kurallarına riayet ederek yüzyüze gerçekleştirmeye başladık. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve İl Yöneticilerimiz ile bir dizi ziyarette bulunduk. Mehmet Başkanımız sağolsun Gölcük’ten ilgisini hiç eksik etmiyor. Anıtpark’ta düzenlenen organizasyon ile terör devleti işgalci İsrail’in zulmü karşısında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldık. Esnaf ziyaretlerimize ve diğer saha organizasyonlarımıza başlangıç yaptık. Ayrıca İlçe Teşkilatımızda da misafirlerimizi ve şampiyonlarımızı ağırladık. Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen, U-23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, Avrupa Şampiyonu olan Gölcük’ün gururu Ramazan Sarı ve Antalya 22. Kumluca Yağlı Güreşleri Başaltında gümüş madalya kazanan Gölcük Pehlivanımız Kazım San kardeşlerimiz teşkilatımıza ziyarette bulundular. Kendileriyle yarışmalar hakkında sohbet etme fırsatı bularak tebrik ettik. Bundan sonraki müsabakalarında kendilerine başarılar diliyorum. Biz sporcularımızın daima destekçileri olacağız” dedi.

 “Bütün imkanlarımızla engellere meydan okuyan kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz”

Spor konusunda üst üste aldıkları başarılar ile gurur duyduklarını ifade eden Başkan Seymen, “Mayıs ayı spor müsabakaları açısından bolca sevinç yaşadığımız bir dönemdi. Kocaelispor’umuz finalde rakibi komşumuz Sakaryaspor’u 4-0 gibi farkla mağlup ederek şampiyon oldu ve TFF 1.Lig’ e yükseldi. Euroleague Final Four Final maçında Barcelona’yı yenerek kupayı ülkemize getiren ve bizlere büyük gurur yaşatan Anadolu Efes’i tebrik ediyorum. Türkiye İşitme Engelliler Voleybol turnuvasında Gölcük İşitme Engelliler Bayan ve Erkek takımlarımız Türkiye Şampiyonu oldular. Engelleri bir bir aşarak bu denli büyük başarıya imza atan sporcu kardeşlerimizi de kutluyorum. Bütün imkanlarımızla engellere meydan okuyan kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum”

Başkan Seymen son olarak, “Ayrıca, göreve geldiğinden bu yana örnek belediyecilik anlayışı gösteren, nerede ne arıza varsa oraya anında akılcı bir şekilde müdahale eden, kısa sürede halkın sevgisini ve takdirini kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı’na yeniden seçildi. Kendilerini tebrik ediyor, üstün başarıların devamını diliyorum. Sözlerime son verirken “Yeter! Söz Milletindir” şiarıyla başlatılan demokrasi mücadelesine ve millet iradesine, 27 Mayıs 1960 darbesi ile vurulan kara lekenin 61. yılında, demokrasi şehitlerimiz Başbakan Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ı rahmetle anıyorum. AK Parti olarak bedeli ne olursa olsun, dahili ve harici bütün şeytanlıklara karşı demokrasimize ve milli irademize sahip çıkacak, hainlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.