DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vekil ışık’ı AK Parti İlçe Teşkilatı yalnız bırakmadı.

Milletvekili Fikri Işık ilk olarak AK Parti İlçe Binasını ziyaret etti. Işık’ı, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetim kurulu karşıladı. Gün içerisinde yapılan Gölcük programında Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetim kurulu, İl yöneticileri Serkan Ateş, Hüseyin Şişman. AK Parti Gölcük Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

İlk ziyaretini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e gerçekleştirdi

AK Kocaeli Milletvekili Fikri Işık  ilk ziyareti Gölcük Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer’e gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası Vekil Işık misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü Başkan Sezer’e teşekkür etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyaret

AK Kocaeli Milletvekili Fikri Işık  ve beraberindekilerin sonra ki durağı Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetimini ziyaret edip hasbihal eden Vekil Işık ve AK Partili yöneticiler gün boyu Gölcük’te esnaf ve hasta ziyareti gerçekleştirdiler.

YORUMLAR

  1. Kocaeli dedi ki:

    Sayın bakanımın kocaeli de emeği büyük.