DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Aktif Park, şekillenmeye başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ulaşlı arası sahil düzenleme projesi kapsamında inşa edilen ‘Aktif Park’ şekillenmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım, altyapı, kültür ve spor tesisleri gibi birçok alanın yanı sıra, kent genelinde vatandaşların rahatlayıp ve stres attığı sahillerde düzenleme çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ulaşlı arası sahil düzenleme projesinde çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor.

AKTİF PARK

Tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacak Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ulaşlı arası sahil düzenleme projesi içerisinde yer alan ‘Aktif Park’ çalışmalarındaküptaş imalatı tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca yapılan çalışmalarla parkın etrafı perde betonla kapatıldı. Parkın iç kısmına 600 metrekare sarı malzeme serimi yapıldı. Park alanının zemin düzenlemesi için 60 tır toprak kullanıldı.

YEŞİLLENDİRMESİ YAPILDI

Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ulaşlı arası sahil düzenleme projesi içerisinde yer alan ‘Aktif Park’  için Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca ayrıca fidan dilimi de yapıldı. Bu kapsamda alana 35 adet ıhlamur, 18 adet dişbudak, 13 adet şeker akçaağaç, 4 adet ova akçaağaç, 30 adet süs elması, 20 adet süs eriği, 4 adet tijli kartopu, 8 adet çınar, 50 adet gül, 150 adet taflan ve 100 adet nandina fidanı dikildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.