DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anakucağı’nda LGS Sınavına giren öğrencilere MOTİVASYON PARTİSİ VERDİ

Anakucağı’nda LGS Sınavına giren öğrencilere

MOTİVASYON PARTİSİ VERDİ

Gölcük Özel Ana Kucağı Çocuk Kulübümde eğitim gören yaklaşık 10 öğrenci hafta sonu LGS sınavlarına girerken kurum tarafından motivasyon partisi verdi.

Kurum yetkilileri örnek davranış gösterdiler

Gölcük Özel Anakucağı Çocuk Kulübünde eğitime destek okula takviye eğitimi alan LGS’ye girecek öğrenciler için hediyeli moral motivasyon partisi yapılırken bu Pandemi sürecinde öğrencilerin en ihtiyacının potivasyon için kurum öğretmen ve kurum yetkilileri örnek davranış gösterdiler.

Sınav öncesinde öğrencilere çeşitli hediyeler verildi

Gölcük Özel Anakucağı çocuk kulübünde yaklaşık 10 öğrenci hafta sonu çeşitli okullarda LGS sınavlarına girerken sınav öncesinde öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek moral motivasyon partisi düzenlendi.  Gerçekleştirdikleri motivasyon partisi hakkında açıklama yapan Kurucu Salih Demircan şunları dile getirdi. Demircan “Kurumumuzda eğitim gören öğrencilerimizin LGS sınavları öncesinde morale motivasyon için düzenlediğimiz partide öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve kurum yöneticileriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler. Pazar günü de sınavlarında başarı dileklerinde bulunduk. Bizlerde kurum yöneticileri olarak “Eğitime destek ve okula takviye” diyerek öğrencilerimizi sınavlarına uğurladık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.