DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele Belediyespor’un Yeni Başkanı Serdar Tunçay

Başiskele Belediyespor Kulübü Olağan Genel Kurulu Toplantısı sonrası yeni başkan Serdar Tunçay oldu.

Başiskele Belediyespor Kulüp Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve bazı sporcular katıldı. Koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen toplantıda Başiskele Belediyesi Koordinatörü Serdar Tunçay, yaklaşık 13 yıldır başkanlık görevini yürüten Recep Çalık’tan görevi devraldı. Yönetim Kurulu’nun da tamamen değiştiği toplantıda Serdar Tunçay, yaptığı hizmetlerden dolayı Çalık’a teşekkür etti.

Başkan Serdar Tuncay görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Başiskele’de spora ve gençliğe büyük bir önem veren Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü öncülüğünde geleceğe yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Amatör spor kulüplerine maddi ve manevi yardımını hiç esirgemeyen Başkanımız Yasin Özlü’ye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugün Recep Çalık başkanımızdan görevi devraldık. Uzun yıllardır özverili bir şekilde fedakârca kulübe hizmet veren Recep Çalık’a da teşekkür ederim” dedi.

Başiskele Belediyespor Kulübü’nü gerçek manada bir spor kulübü haline getireceklerini vurgulayan Tunçay, “Başiskelemiz’de spor kültürünü yaygınlaştırmak ve başarılı sporcular yetiştirmek için bu yola çıktık. Sadece futbol branşında değil, masa tenisi, jimnastik, basketbol, voleybol, izcilik gibi spor dallarında da gençlerimizi bünyemize katacağız. Geleceğin milli sporcularını ilçemizden çıkarmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız inşallah.” diye konuştu.

BAŞİSKELE BELEDİYESİ TÜRKİYE’YE YETENEKLİ SPORCULAR KAZANDIRACAK

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün 2021 yılını “Gençlik Yılı” ilan etmesinin ardından lanse ettiği Genc-i Âlâ Gençlik Hareketi’nin bir parçası olan Ücretsiz Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklar ve gençlerden yetenekli olanlar tespit edilerek Başiskele Belediyespor Kulübü’nün lisanslı sporcuları olabilecek. Başiskeleli gençlere spor dallarında büyük fırsat sunan Başiskele Belediyesi, Başiskele Belediyespor Kulübü ile Türkiye’ye başarılı, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklı sporcular kazandıracak.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Başiskele Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

ASİL ÜYE LİSTESİ

1. Serdar Tunçay

2. Yılmaz Şahin

3. Atilla Erdem

4. Koray Taşan

5. Ali Yıldız

6. Ömer Doğan Ok

7. Berat Göktaş

8. Engin Sönmez

9. Melih Özkaraaslan

10. Gökhan Gerzeoğlu

11. Tahsin Hoylan

12. Sabri Tezer

13. Emrah Korkut

YEDEK ÜYE LİSTESİ

1.İsa Şağban

2.Hamza Kaan Kuran

3.Ahmet Şahiner

4.Serdar Tezer

5.Ahmet Ali Turan

6.Veysel Özkarhan

7.Gürcan Yılmaz

8.Ali Sak

9.Muhsin Korkmaz

10.Ertuğrul Çalık

11.Okan Erdaş

12.Birol Cin

13.Mehmet Emre Dede

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

1.Recep Çalık

2.Ercan Dinçler

3.Selim Yılmaz

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

1.Galip Yılmaz

2.Abdulkadir Güler

3.Salih Yurttaş

BAŞİSKELE BELEDİYESPOR’UN LOGOSU DA DEĞİŞTİ

Başiskele Belediyespor Kulübü Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda tüzük değişikliğine gidilerek kulübün logosu da değiştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.