DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskele’de Coşku Sokak Tamam, Fırtına Sokak Tamamlanmak Üzere

Başiskele’de Coşku Sokak Tamam, Fırtına Sokak Tamamlanmak Üzere

Yaz aylarında yol yapım çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi, Seymen Mahallesi’nde kilit parke yol çalışmalarına devam ediyor.

Sokağın kaldırımları da yapılarak yayalar için güvenli hale getirilecek

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürürken vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşımı için son olarak geçen günlerde başlattığı Seymen Mahallesi Coşku Sokak’taki kilitli parke yol çalışmasını tamamladı. Geçen haftalarda da Bağcı ve Uzay Sokak’ı kilitli parke taşlarıyla kaplayarak vatandaşın hizmetine sunan Başiskele Belediyesi, yine Seymen Mahallesi’nde yer alan Fırtına Sokak’ta yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bordür taşları da yerleştirilen sokağın kaldırımları da yapılarak yayalar için güvenli hale getirilecek.

Başiskele Belediyesi tarafından konforlu ve güvenli hale getirilen Başiskele yolları, estetik olarak dagüzel bir görünüm kazanırken, vatandaşlardan tam not alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.