DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Cumhuriyet Parkı’nın zemini her geçen gün daha da kötüleşiyor

Gölcük’te geçtiğimiz yıl Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Gölcük halkının sıklıkla tercih ettiği yerlerden biri olan Cumhuriyet Parkı’nda meydana gelen bazı hasarlar gözlerden kaçmadı. Çocukların keyifle vakit geçirdiği parkın zemininde oluşan hasar aileleri tedirgin ediyor.

Zemindeki sorun daha da artıyor

İlçemizce en çok tercih edilen parklardan biri olan Cumhuriyet Parkı’nın zeminin de yapılalı bir yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen hasar oluştu. Gün içerisinde oldukça yoğun ilgi gören çocuk parkının zemininde oluşan bu hasar en çokta aileleri tedirgin ediyor. Çocuklarının bu alanda düşerek yaralanabileceklerini ifade eden aileler yetkililerden oluşan hasarsın en kısa zamanda onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

“Bu görüntü bizi üzüyor”

Gölcük’teki vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği çocuklarında çok sevdiği Cumhuriyet Parkı yapımının üzerinden henüz bir yıl geçmemesine rağmen hasara uğradı. Vatandaşlar yaşanılan bu durum karşısında “İçinde bulunduğumuz yaz aylarında severek tercih ettiğimiz Cumhuriyet Parkı’nın zemininde oluşan hasarın en yakın zamanda onarılmasını istiyoruz. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla getirdiğimiz bir parkın bu halde olması bizi üzüyor’ dediler.

YORUMLAR

  1. Vatan♥️Sever dedi ki:

    🇹🇷Cumhuriyet 🇹🇷Cumhuriyet parkı değil Suriyeli parkı🤦🏼‍♀️Allah aşkına kendi vatandaşlarimizi görmek istiyorum ya Suriyelilerin verdiği zarar çoğu 😏

  2. Öz evlat dedi ki:

    Mülteci parkı bizlerden çok onlar kullanıyor bu ülkenin kaymağını. Vergilerin bunlara harcanması ahiretlik hesaplara sebep olacak kimsenin umrunda değil . Hakkım haram zıkkım zehir olsun …..

  3. Yakup Ay dedi ki:

    O parki Suriye liler o hale getirdi.Bizler gidip oturamiyoruz bile .Cocuklar da oynayamiyor.