DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 4 / B sınıf Öğretmeni ARZU AYDEMİR ÜNSAL’DAN DUYGULU VEDA

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 4 / B sınıf Öğretmeni

ARZU AYDEMİR ÜNSAL’DAN  DUYGULU VEDA

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 4 / B sınıfı öğrencileri görkemli bir törenle mezun oldular. Sınıf Öğretmenleri Arzu Aydemir Ünsal’ın yaptığı mezuniyet konuşmasıyla duygulanan  4 / B sınıfı öğrenci ve velileri öğretmenlerinden ayrılmanın üzüntüsünü ve mezun olmanın gururunu yaşadılar. Okul bahçesinde gerçekleşen törenin ardından Gölcük Gölbaşı Restaurant da organize edilen yemekte  bir araya gelen öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde pasta keserek doyasıya eğlendiler. 

Arzu Öğretmen Duygulandırdı

Müfit Saner İlkokulu Bahçesinde düzenlenen törende konuşma yapan 4 / B sınıfı öğretmeni Arzu Aydemir Ünsal yaptığı mezuniyet konuşmasıyla öğrencilerini  ve velileri duygulandırdı. Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor şeklinde konuşan Ünsal ; ‘’ Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. 4 yıl önce yollarımız kesişti, güzel bir aile olduk, anılar biriktirdik, pandemi nedeniyle birbirimize doyamasak da, hepimiz sağlıklıyız. Hayatta en büyük başarı iyi bir insan olmaktır. Her zaman merhametli, adaletli, dürüst ve çalışkan olun. Zorluklar karşısında asla vazgeçmeyin, kendinize güvenin, başarıdan başarıya koşun. Ben size güveniyorum ve sizleri çok seviyorum ‘’ dedi.  Okul bahçesinde yapılan törene Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, Müdür Yardımcısı Engin Çakar, Okul Öğretmenlerinden Onur Bilgin, Zahide Kara ve Buket Gezici de iştirak etti. Törende Arzu Öğretmen öğrencilerine mezuniyet belgesi ve anı olarak anahtarlık hediye etti.

Öğretmene Şiirli Veda

4 / B sınıfı velileri Sınıf Öğretmenlerine yazdıkları akrostiş bir şiirle veda etti. Sınıf velilerinden Dilek Gülsoy’un okuduğu şiirin ardından Arzu Öğretmen sınıf temsilcileri Dilek Gülsoy, Ruhan Güler ve Mehlika Dostsever’e de veli teşekkür belgesi takdim ederek, bütün velilerine emekleri için teşekkür etti.  Ünsal, öğrencileri ve velileri Gölcük Gölbaşı Restaurant da yemek yiyerek, pasta kestiler. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği mezuniyet yemeğiyle  4 yıllık anılarına bir yenisini eklediler. Şıklığı ile dikkatleri üzerine toplayan, öğrenci ve velileri tarafından çok sevilen başarılı öğretmen Arzu Ünsal, mezuniyet yemeğinde duygulu bir şekilde öğrencilerine veda etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.