DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dezenfektanlar corona bulaş riskini azaltıyor ‘BOŞ KUTULAR DOLDURULMALI’

Gölcük’te coronavirüs sürecinde Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla birçok noktaya konulan dezenfektan kutuları, vatandaşların imdadına yetişiyor. Vatandaşlar yetkililerden dezenfektan kutularının bir süre daha doldurulması gerektiğini belirttiler.

Dezenfektanlar

Ülkemizi ve ilçemizi yaklaşık bir buçuk senedir esir alan coronavirüs sürecinde vaka ve vefat sayılarının düşmesiyle, gelecek hakkında umuduz daha da artıyor. Pandemi sürecinde bulaş riskini en aza indirebilmek için maske mesafe ve hijyen kurallarına hayati öne taşıyor. Vatandaşlar özellikle sokağa çıktıklarında dezenfektan kullanarak, Covid 19 bulaş riskini azaltıyor. İlçemizde Gölcük Belediyesi tarafından birçok noktaya konulan dezenfektanlar vatandaşların imdadına yetişiyor.

‘Biten kutulara mutlaka dezenfektan doldurulmalı’

Vatandaşlar hassas süreçten geçtiğimiz bugünlerde dezenfektan kutularının dolu olması gerektiğini belirterek, ‘Biten kutulara mutlaka dezenfektan doldurulmalı. Çünkü sokakta ister istemez her yere temas edebiliyoruz. Bu noktada da dezenfektan kutuları yardımımıza yetişiyor. Bazı noktalardaki dezenfektan kutuları boş kalıyor. Yetkililer dezenfektan kutularını en azından bir süre daha doldurmaya devam etmeli. Gölcük Belediyesi coronavirüs sürecinde bu konuda gerçekten iyi iş çıkarttı. Umarız bundan sonra da öyle devam eder’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.