DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE ÖDÜL VERİLDİ

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE ÖDÜL VERİLDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla sağlık kuruluşları arasında gerçekleştirilen projede  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla sağlık kuruluşları arasında gerçekleştirilen proje kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi en çok “Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasında ve Atık Cam Toplama Kampanyasında” dereceye girerek teşekkür belgesi ve plaket aldı.

Teşekkür belgesini İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlivan’dan aldılar

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla sağlık kuruluşları arasında gerçekleştirilen proje kapsamında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Çevre Yönetim Birimi koordinatörlüğünde yürütülen ve “İlçe Sağlık Müdürlükleri”, “Kamu Hastaneleri”, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri” olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlendi. Projede başarı gösteren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi adına teşekkür belgesini Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar ve Hastane Çevre Yönetim Birimi Sorumlusu Mevlut Akdere İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlivan’dan aldılar.

“Bu çevre hepimizin çevresidir ve dolayısıyla hepimize görev düşüyor”

Elde edilen başarıyla ilgili Hastane Başhekimi Sertan Acar; “ Hastane olarak çevremize ve çevre sağlığına çok duyarlı bir hastaneyiz elde ettiğimiz bu başarıyla bir kez daha bunu göstermiş olduk. Bu çevre hepimizin çevresidir ve dolayısıyla hepimize görev düşüyor. Öyle gelişi güzel bu çevreye davranamayız, Çevrenin güzelliklerini yaşayalım ama bu çevreyi de koruyalım.” Dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.