DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EMİNELLER PERDE ZERAFETİN VAZGEÇİLMEZİ

EMİNELLER PERDE ZERAFETİN  VAZGEÇİLMEZİ

Yeni yerinde şık tasarımları ile müşterilerinin taktirini kazanan Emineller Tül Perde Sarayı 2021 yılında da yine Gölcük halkının vazgeçilmez Tül Perde Sarayı olma özelliğini koruyor. İşletmeciliğini Recep Aydeniz’in yaptığı EMİNELLER Tül Perde Sarayı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Artık Klasik tül, perde ve güneşlik yerine hayatımızı daha da kolaylaştıran stor ve zebra perdeler birbirinden güzel desen ve modelleriyle odamızdaki zarafetin vazgeçilmezi olduğunu ifade eden Aydeniz, “ 2021yılında da moda da değişimler yaşanıyor. Dekorasyon adına ne varsa yenileniyor, modaya uyum sağlayan tasarımcılar yeni trendleri takip ederek müşteri odaklı ürünler üretilmesine yardımcı oluyorlar” dedi.

Brilllant’ın Zebra Perdeleri müşterileri tarafından beğeniliyor

 Brillant tasarımcıları her yıl olduğu gibi bu yıl da tasarımlarına oldukça özen gösteriyor. Perdede lider markalardan biri olan Brillant perde tutkunlarını ve onların evlerini, ofislerini, iş yerlerini düşünüyor. Birbirinden güzel zebra perdeleri piyasaya sunarak müşterilerinin beğenisine sunuyor. 2021 yılında da Brillant Zebra Perde Modelleri, göz alıcı ve şık görünümleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kaliteli kumaşları ve şık desenleri ile ilgi çeken ürünler üreten Brilllant’ın Zebra Perdeleri müşterileri tarafından beğeniliyor. Yeni yerinde şık tasarımları ile müşterilerinin taktirini kazanan Emineller Tül Perde Sarayı 2021 yılında da yine Gölcük halkının vazgeçilmez Tül Perde Sarayı olma özelliğini koruyor. İşletmeciliğini Recep Aydeniz’in yaptığı EMİNELLER Tül Perde Sarayı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Her kesime hitap eden brillant zebra perdeler

Brillant zebra perdelerde geniş bir kesime hitap ediyor. Öyle ki salonda kullanabileceğiniz zebrayı, mutfakta da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ya da iş yerinizde, ofisinizde de kullanabiliyorsunuz. Desenini ona göre kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca Brillant çocuk odası zebra perde de mevcut. Çocuğunuzun odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz zebra perdeler çocuğunuzun odasını oldukça şık gösterecektir.

Brillant zebra perdelerinin kullanışlılığı

Zebra perde kullanışlılığı açısından da çok tercih edilen perdeler arasında yer alıyor. Evlerde, ofislerde, iş yerlerinde ve restaurantlarda çokça tercih ediliyor. Zebra perde hem tül hem de güneşlik görevini gördüğü için ve dekorasyon için kullanılan bir ürün olduğu için seviliyor. Mobilyalarla ve diğer aksesuarlarla uyumlu bir bütünlük yakalıyor. Ayrıca zebra perde temizlik konusunda da yardımcınız. Leke tutmayan yüzeyiyle temizlik konusunda size sıkıntı çıkarmayacaktır. Kir tutan yüzeyi bir bez yardımıyla temizleyebiliyorsunuz. Bu da zebra perdenin en büyük avantajları arasında yer alıyor. Sizde değiştirmek istiyorsanız mutlaka Emineller Tül Perde sarayına uğramadan perdelerinizi değiştirmeyiniz. Emineller Tül Perde Sarayı AYPA Market yanında sizleri keyifli bir alışveriş için beklemektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.