DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Anafartalar Caddesi’nde üstyapı yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ilçesinde yol üstyapı çalışmaları ile vatandaşların ulaşımının daha rahat ve konforlu yapabilmesine katkı sunuyor.

Kentin trafiğini rahatlatacak ve ulaşım konforunu arttıracak olan projelere devam eden Büyükşehir Belediyesi,Gölcük ilçesi Anafartalar Caddesi’nde trimer imalatına başladı.

SARAYLI’YI E-5’E BAĞLIYOR

Bin 100 metre uzunluğundaki Anafartalar Caddesi, Gölcük Saraylı Mahallesi’ni E-5 Karayolu’na bağlıyor. Eskimiş ve bozulmaların meydana geldiği caddede trimer makinesi ile eski asfalt kazınarak sökülüyor. 3 bin 300 metreküp trimer kazısı yapılacak caddede, önümüzdeki günlerde plentmiks temel ve binder asfalt serimine başlanacak. Caddede 3 bin 700 ton pilentmiks temel, 3 600 ton binderasfalt serimi yapılacak. GölcükAnafartalarCaddesi yenilenen asfaltıyla konforlu ve güvenli bir hale gelecek.

İPEK YOLU BULVARI’NDA KAVŞAK DÜZENLEMESİNE BAŞLANDI

Gölcük İlçesi’nde üstyapı çalışmaları kapsamında İpek Yolu Bulvarı’nda da kavşak düzenlemesi yapımına başlandı. Gölcük İlçesi İpekyolu Bulvarı 676. Sokak ile 678. Sokak kesişiminde, kavşak çalışması kapsamında terasman çalışmaları yapılıyor. Sivritepe TOKİ konutları, İhsaniye ve köylere ulaşımın sağlandığı İpek Yolu Bulvarı’nda yapılacak kavşak düzenlemesi ile trafik daha düzenli hale getirilecek. Yağmur suyu hattı da yapılacak bulvarda, düzensiz olan trafik akışınındaha konforlu olması sağlanacak.

YORUMLAR

  1. Kerem dedi ki:

    Anafartalar caddesine yol yapıyonuzda yolu neden komple kapatıyorsunuz millet sarayı çocuk yurdundan eski harbi sitelerine kadar ne işyeri servisine binebiliyor nede evine yakın bir durakta iniyor gayet plansız yapılmış bir iş bu arada o yol yapılmalı kaç yıl olduda yenileniyor bedava para harcıyorlar