DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut

NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’Nİ  ZİYARET ETTİ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde yapılan aşı çalışmalarını yerinde değerlendirmek için hastaneyi ziyaret etti.

Aşılama çalışmaları hız kazandı

 Gölcük İlçe Kaymakamı Cengiz Karabulut, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular ve hastane yöneticilerinden oluşan heyet hastanenin aşı yapılan ve aşı için planlanan tüm birimlerinde incelemelerde bulundu. Karşılıklı fikir alışverişi yapılan değerlendirme ile aşılama çalışmaları hız kazandı.

Vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa tüm çalışmaları en hızlı şekilde yapmaktayız”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler ve çalışmalar ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu konuda vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa tüm çalışmaları en hızlı şekilde yapmaktayız” dedi.

“Hafta sonu da dâhil  aşı yapıyoruz”

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Aşılanmada daha hızlı olmak için ve toplumun her kesimine ulaşmak için yeni aşı poliklinikleri açtık. Hafta sonu da dâhil burada aşı yapıyoruz. Yeter ki sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını yapalım. Covid’de en büyük silahımız aşı ve bu hastalığı aşıyla yenebiliriz. Bizlerin tek istediği sırası gelen vatandaşlarımız aşılarını yaptırsınlar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.