DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcüklü İş İnsanı ve Gölcükspor 2. Başkanı Ahmet Arık, GÜZERGAH KULÜBÜ’NE SPONSOR OLDU

İlçemizin Masa Tenisi dalında tek tescilli kulübü olan Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımı, 28-30 Haziran tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Terfi Ligi hazırlıklarına devam ediyor. Gölcüklü İş İnsanı Gölcükspor 2. Başkanı Ahmet Arık Güzergah Kulübü Masa Tenisi Takımının 28-30 Haziran tarihlerinde Kayseri’de katılacağı Terfi Liginin sponsoru oldu.

Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Doruklu, ‘Gölcüklü İş İnsanı Canyon Mermer’in Sahibi ve aynı zamanda Gölcükspor 2. Başkanı Ahmet Arık kulübümüze bu turnuvada sponsor olarak destek verdi.  Kulübümüze desteklerinden ötürü Ahmet Arık beyefendiye teşekkür ediyorum’ dedi.

Arık, ‘Gölcük’te Spora ve Sporcuya her zaman destek veririz’

Gölcüklü İş İnsanı Gölcükspor 2. Başkanı Ahmet Arık, ‘Gölcük’te sporun her türlüsüne her zaman destek veriyoruz. Güzergah Kulübü  ilçemizde Masa Tenisi sporunun gelişmesi için iyi bir fırsattır. Güzergah İzcilik Gençlik Spor Kulübü’nün Masa Tenisi Takımına Kayseri’de başarılar diliyorum. Umarım bu güzel kulübü 3. Ligde de en kısa sürede görürüz’ dedi.

Arık’a teşekkür ettiler

Takım Antrenörlerinden Burak Başaran, Ahmet Arık’a desteklerinden dolayı çok müteşekkir olduklarını, geçen sene pandemi nedeniyle ertelenen terfi lig müsabakalarına uzun zamandır hazırlandıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. Takım oyuncuları Furkan Ata, Emre Bekar, Yiğitcan Yılmaz ve Münir Başaran’ın turnuva tarihine kadar Gölcük’te kampa girdiklerini ve turnuva dönüşü 3. Lig de olmayı ümit ettiklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.