DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü İsmail Ak, Şırnak’taki öğrenciler için kitap kampanyası başlatmıştı 290 KİTAP HAZIR

Gölcük’lü Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, Şırnak Cizre’de bulunan Ebul İz İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler için içinde resimli anlatım bulunan Roman ve hikaye tarzında kitap toplamak için kolları sıvamıştı. İsmail Ak, öğrenciler için 290 kitap topladığını açıklayarak, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Öğrenciler için çağrıda bulunmuştu

Umut Sizinle Yardımlaşma Derneği’nin geçtiğimiz haftalarda başlattığı Gölcüklü Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’ın destek verdiği kampanya ile Şırnak Cizre’de bulunan  Ebul İz İlkokulu’na öğrenciler için kitapları ulaştırılacak. 11 yaşa kadar uygun roman ve hikaye kitapları için çağrıda bulunan Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, bu süreçte 290 kitap hazırladığını açıklayarak, Şırnak’taki öğrencilere ulaştırılacağını belirtti.

‘Kitap destekleri için tüm dostlarıma teşekkür ediyorum’

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, ‘Umut Sizinle Derneği’nin başlatmış olduğu Şırnak Cizre’deki çocuklarımız için kitap kampanyasına bende dahil olmuştum. 290 kitabı buradan hazırlayıp, Umut Sizinle Derneği ile Şırnak’taki çocuklarımıza hazırlığını yaptık. Umut Sizinle Derneği’ne göndereceğim. Kitap destekleri için tüm dostlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.