DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Başkan adayı Hayri Morkan “GÖLCÜKSPOR’A 1. 8 MİLYON TL İLE ADAYIM”

Gölcükspor Başkan adayı Hayri Morkan

“GÖLCÜKSPOR’A 1. 8 MİLYON TL İLE ADAYIM”

İlçemizin tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Gölcüklü iş adamı Hayri Morkan Gölcükspor Kulübü Başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Morkan, “Gölcükspor’a 1. 8 milyon TL ile adayım” dedi.

Kongre yarın saat 14:00’de Kongre Sarayı’nda

yıllarca Gölcük’te Coci Coca Cola bayiliği yapan Enis Morkan’ın  oğlu Gölcüklü iş adamı Hayri Morkan yarın saat 14:00’de Gölcük Kongre Sarayı’nda ikinci oturumu ile başkanlık seçimi yapılacak olan Gölcükspor Kulübü Başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı. Morkan, “Gölcükspor kulüp başkanlığına 1.8 milyon hazır kaynağımız ile adaylığımı açıklıyorum” dedi.

“Elimizi taşın altına sokmak farz oldu”

Yarın saat 14:00’de Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek olan Kongre öncesi başkanlık adaylığını açıklayan Hayri Morkan yaptığı açıklamada, “ “Vefa semt adı değil vefa genlerimizde var. Yıllarca profesyonel ligde olan Gölcükspor’umuz küme düştükten sonra elimizi taşın altına sokmak farz oldu. Yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Gölcükspor kulüp başkanlığına 1. 8 milyon hazır kaynağımız ile adaylığımı açıklıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.