DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te kebapçının baca yangınına İLK MÜDAHALE ESNAFTAN GELDİ

İlçemizde dün öğlen saatlerinde Şölen Piliç’in arka kısmında bulunan kebapçıda baca yangını çıktı. Yangında esnaf dayanışması yaşandı ve komşu esnaflar itfaiye ekipleri gelene kadar yangına ilk müdahaleyi yaparak yangının daha da büyümesini önlediler.

Yangın büyümeden önlendi

 Gölcük’te Sabri Kuş tarafından faaliyet gösteren Anadolu Sofrası adlı iş yerinde bulunan bacada meydana gelen yangında çevredeki esnafların iş yerlerinden çektikleri hortumlarla itfaiye gelene kadar yanan bacaya müdahale ettiler. Komşu esnafların ilk müdahaleyi yaptığı baca yangının da yangın büyümeden önlendi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti

Meydana gelen baca yangını hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelene kadar çevredeki esnafların iş yerlerinden çektikleri hortumlarla yangına müdahale ederek yangının büyümesini önlediler. Kısa südre olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve Polis ekipleri çevre güvenliği sağladıktan sonra yangına müdahale etti.

Kuş, yangına ilk müdahaleyi yapan komşu esnafa teşekkür etti

Anadolu Sofrası  sahibi Sabri Kuş çıkan yangın hakkında yaptığı açıklamada, ızgarayı yaktıklarını ve bir anda bacanın alev aldığını ifade ederek komşu esnafların bacanın yandığını haber vermesi üzerine dışarı çıktıklarını ve durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdiklerini açıkladı. Kuş, yangına ilk müdahaleyi yapan komşu esnafa da ayrıca teşekkür etti.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.