DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te kırılmaz dubalar bile kırıldı

İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan hatalı parkı önlemek adına Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen kırılmaz dubalar bile duyarsız sürücüleri önleyemedi. Gölcük genelinde kırılmaz dubalar bile kırıldı.

Kırılmaz dubalar bile engelleyemedi

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen ve ilçe genelinde park yasağı olan bölgelerde kaldırım kenarlarına monte edilmişti. Sert yapısı nedeniyle kırılmaz duba olarak nitelendirilen ve hatalı park konusunda kesin çözüm olarak düşünülen kırılmaz dubalar bile duyarsız sürücüleri engelleyemedi. İlçe genelinde birçok noktada kırılmaz dubaların kırılmış durumda olması gören vatandaşlara “ Bu kadarına da pes artık” dedirtti.

“Belediye artık ne yapsın da bu hatalı parkın önüne geçsin”

Kısa sürede birçok bölgede kırık vaziyette olan dubaları gören vatandaşlar, “ Gölcük’te bir türlü önüne geçilemeyen hatalı park için bu sefer kesin çözüm dediğimiz kırılma dubalar bile duyarsız sürücüleri engelleyemedi. Gölcük genelinde baktığımız zaman birçok bölgede dubaların kırılmış olması bizleri gerçekten çok üzüyor. Belediye artık ne yapsın da bu hatalı parkın önüne geçsin biz anlamadık.  Artık sürücülerinde bira duyarlı olmasını ve mille servetimiz olan bu dubalara zarar verilmemesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.