DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te Kütüphaneler üye sayısını arttırdı KİTAP EN İYİ DOSTUMUZ

Gölcük Belediyesi’nin Sanat Galerisi ve Değirmendere’de Tarihi Yalı Evleri içerisinde bulunan kütüphaneleri kitapseverlere hizmet vermeyi sürdürüyor.  

Üye sayısı 4 bin 768’e yükseldi

Pandemi döneminde evlerine kapanan kitapseverlere önemli hizmet veren ilçemizdeki Kütüphaneler bu süreçte oldukça yoğun ilgi gördü. Pandemi sürecinde yasakların kalkmasıyla Kütüphanelere giden kitapseverler, ilçemizdeki kütüphaneye üye sayısını da arttırdı. Kütüphanedeki toplam üye sayısı, geçtiğimiz aylara oranla artış göstererek 4 bin 768 kişi oldu.

Kitapseverler Kütüphane’den vazgeçmiyor

Gölcük’te bulunan Sanat Galerisi ve Değirmendere’de Tarihi Yalı Evleri içerisinde bulunan kütüphanelerinde basılı olarak 17 bin 650, dijital olarak 25 bin kitaba ulaşılabiliyor. Değirmendere ve Gölcük kütüphanelerinde aylık kullanıcı sayısı 3 bin 240 kişi olurken geçtiğimiz ay itibariyle de aylık olarak dijital kitap kullanan kişi sayısı 2 bin 600’e yükseldi.Buradaki iki kütüphaneye üye olmak için Gölcük ve Değirmendere’deki kütüphanelere gelmek veya  kutuphane.golcuk.bel.tr  adresi üzerinden üyelik oluşturmak yeterli. Dijital kütüphanede standart üyelere 15 günde 2 kez kitap okuma imkanı verilirken kitap okuma sayısı çok olan kişilere 21 günde 3 kitap okuma hakkı da veriliyor. Dijital kütüphaneye bilgisayar, cep telefonu veya tablet bilgisayar üzerinden ulaşılabilmek mümkün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.