DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te LGS heyecanı yaşandı ÖĞRENCİLER GELECEKLERİ İÇİN TER DÖKTÜ

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) heyecanı bugün ülkemizde olduğu gibi Gölcük’te de yaşandı. İlçemizde 26 Okulda öğrenciler gelecekleri için ter döktü. Bu sabah LGS sınavına girmek için okullara aileleri ile gelen öğrenciler toplam 155 dakika süren iki oturumda sınavlarını tamamladı. İlçemizde LGS Sınavı 26 Okulda toplam 2130 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Bu sınavda 389 Öğretmen görev yaptı.

Öğrenciler sınıflarda, velilerse dışarıda ter döktü

Ortaokul son sınıf Öğrencilerinin iyi bir liseye gitmek için yarıştıkları LGS Sınavı bu sabah gerçekleştirildi. Toplam 155 dakika süren iki oturumda öğrenciler gelecekleri için ter döktü. Covid-19 salgını nedeniyle öğrenciler sınava kendi okullarında girdi. Öğrenciler aileleri ile birlikte bu sabah saat 09.30’dan önce sınava girecekleri okullarına geldi. Öğrenciler sınıfta, velilerse dışarıda ter döktü. Gölcük Belediyesi personelleri de Başkan Sezer’in talimatıyla okul bahçelerinde öğrenci ve dışarıda bekleyen ailelere su ve şeker dağıtarak, bu önemli günlerinde yanlarında oldu.

Başkan Sezer tebrik etti

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçemizde sınava giren öğrencileri ve okul bahçelerinin dışında bekleyen aileleri ziyaret ederek, başarı temennilerini iletti. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de LGS sınavı öncesi sınav yapılan 26 okulun bahçe ve çevrelerini temizleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca Gölcük’te sınav yapılan okul çevrelerinde tüm çalışmalar durdurularak, gürültü çıkması önlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.