DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemizdeki derelere atalın çöpler tepki çekiyor KÖTÜ ÖRNEK OLMAYIN

Gölcük’te bulunan bazı derelere gelişigüzel atılan çöpler dikkat çekiyor. Duyarlı vatandaşlar dereye çöp atanlara tepki gösterirken, ‘Bu görüntüler küçük çocuklara kötü örnek oluyor’ dediler.

İlçemizde bulunan bazı derelere atılan çöpler tepki çekiyor. Derelere atılan çöpler çevreye de kötü görüntü yansıtıyor. Ayrıca gelişigüzel atılan çöpleri gören çocuklar bunu kendilerine örnek alabilir ve o çocuklar da aynı davranışı sergileyebilir. Vatandaşlar bu kötü davranışı sergileyenlere tepki göstererek, derelerin kirletilmesinin kabul edilemez olduğunu belirttiler.

Küçük çocuklara da kötü örnek oluyor

Derelerin kirletilmesine tepki gösteren bazı vatandaşlar, ‘İlçemizde bulunan derelere ne yazık ki çöp atıldığını gözlemliyoruz. Bu durum gerçekten çok üzücü. Bunu yapanlar ne yazık ki çocuklara da kötü örnek oluyor. Ailelerin bu konuda üzerine düşen önemli görevler var. Umarız ilçemizde bir daha böyle kötü görüntüler görmeyiz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.